TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 168
de l'11 al 15 d'octubre 2004

.. EL "Cuatriangulo de las Bermudas".-

Referit, lògicament, als quatre protagonistes indiscutibles d'aquesta setmana: l'Ivan, la Marta, en David i la Laura.

Anem a pams: l'Ivan va començar la setmana sense creure's el que li havia dit la Laura, se'n va anar a la caseta d'on va recuperar la llibreta amb la prova del delicte posada per escrit i, a partir d'aquest moment, s'ha passat la resta de dies o bé plorant o bé rebotant-se contra tothom, inclosa la seva mare a qui fins i tot acusa d'alegrar-se del què ha passat.
De cap de les maneres ha volgut agafar el telèfon a la Marta i casi que millor perquè tan bon punt va tenir la llibreta a les mans li va dir de tot menys guapa.
A més també va engrapar en David pel coll i li va clavar un impressionant ganxo de dreta. I la cosa empitjora quan pensa en lo de l'avortament i quan la Marta li diu que ho va haver de fer perquè no sabia quin dels dos podia ser el pare. L'Ivan no mata en David de miracle.

En David entoma el ganxo de l'Ivan i la mala llet de la Marta que li crida i li crida perquè, clar, la policia no és tonta i la única persona que li ha pogut dir a l'Ivan és la Laura, no?.
La Marta l'acusa d'arruïnar-li la vida i el noi, emprenyat, se'n va a veure la seva ex a la feina i allà també hi ha crits. La disculpa de la Laura és que estava farta que l'Ivan li inflés el cap quan la culpa de tot era de la Marta i que "li va sortir". En David li diu que si el volia perdre de vista, que ja ho ha aconseguit.

La Marta també s'ha passat tota la setmana plorant i provant que l'Ivan l'escolti i que se la cregui quan li diu que l'estima però l'Ivan no es veu capaç ni de perdonar ni d'oblidar.
Però, deixant de banda les llàgrimes, també ha tingut temps d'enxampar la Laura (que estava a la farmàcia) i dir-li "cabrona" i "filla de puta" davant l'estupor de la Blanca.
El cert és que la noia s'ha passat la setmana tan alterada i amb uns atacs d'angoixa tan grans que jo em pensava que acabaria altre cop a mercè de les pastilles.

La Laura, que va començar la setmana molt tibada i molt segura, l'acaba feta una desferra. No només es penedeix profundament del que ha fet sinó que, a més, l'Orpinell no la deixa tranquila i el dia que li porta unes calcetes a la feina, la noia truca a seguretat. El resultat és que la seva jefa li diu que li buscarà un trasllat perquè no es regala roba interior sinó hi ha molta confiança, tu ja m'entens.

Lògicament, a Sant Andreu ja ho sap tothom el què ha passat. Per una banda, el fuster Tomàs se'n va a veure l'Ivan per dir-li que té la mare molt preocupada i que no deixi de banda la família que són els únics que el poden ajudar. Que a ell, la dona també el va deixar per un altre i que se sap com se sent. L'Ivan, que encara està en la fase "rebotada" li pregunta si ha vingut a fer punts davant la Montse.
Per una altra banda, en Peris també va a veure'l i li diu que ell va perdonar la Cinta, que no llencin una vida futura que tot just començava per una cosa així, etc. L'Ivan, que ja està més calmat, només diu que ell no és com en Peris.
La Montse, que a començaments de setmana no se li podia ni apropar, finalment aconsegueix (gràcies a en Tomàs) que el noi se li abraci i plori tot el que ha de plorar.
En Narcís també li parla des de la seva experiència amb el mal rollo que va tenir amb la Neus.
Però l'Ivan se sent del tot incapaç de perdonar res.

A tot això, la Paquita i la Montse també s'enganxen quan parlen dels seus fills. Totes dues tenen raó des del seu punt de vista i per això no s'entenen i s'acaben cridant.

L'últim capítol de la setmana ha estat sorprenent pel que fa a tot aquest follón.

L'Ivan decideix d'anar a veure a la Marta després de llegir una carta que ella li ha tramès a través d'en Narcís. Es troben a la pensió, tots dos plorant. La Marta li repeteix mil vegades que se l'estima, que allò va passar fa molt temps i que no té cap importància, que vol viure amb ell tota la vida, que la perdoni, que ho tornin a provar. L'Ivan confessa que se l'estima però que no sap com s'ho farà per perdonar-la. I aleshores el noi treu el tema de la feina: Què haig de fer?, continuar treballant junts?. La Marta no ho sap, només sap que se l'estima. I l'escena acaba amb tots dos plorant i abraçats.

Tot seguir, l'Ivan se'n va cap el negoci on en David està acabant d'arreplegar les seves coses. L'Ivan li explica que ha fet les paus amb la Marta i que ara només queda per solucionar el tema "Sibarita" i li pregunta què faria ell. En David diu que ell seguiria i l'Ivan accepta expressant el desig d'oblidar i de tirar endavant.
Però quan en David és fora, l'Ivan s'asseu i...............a la cara li surt tota la rancúnia que porta acumulada. Això, més la música de fons que li posen augura una venjança d'aquelles que se serveixen ben fredes.

El secret més ben guardat de Sant Andreu.-

I això són els diners de la Mari.
Les filles de la Blanca i en Fede troben la bossa carregada de dòlars sota el llit de la noia. L'Alba agafa un bitllet que ensenya a en Paco i que, evidentment, aquest es queda. És un bitllet de 100 i n'hi havia un munt!.


El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Mari, aliena a la descoberta li proposa d'ampliar la pelu a la Montse. Diu que té diners d'uns terrenys de la Cari i que s'ho pot permetre.

En Paco, que ja sabeu que no calla ni sota l'aigua, li diu a la Remei lo de la bossa i es proposa de comprovar-ho però la noia no li deixa fer.
Tot i així, l'home hi entra i la Paquita l'enxampa abans no pugui obrir la bossa i el fa fora de la pensió. Però ara la Paqui també sap tot això de la bossa o sigui que quan arriba la Mari, tant la Remei com la Paquita proven d'estirar-li la llengua però no en treuen res de res.
Finalment, i atabalada per la Remei, la Paquita entra a l'habitació de la Mari, agafa la bossa, l'obre i.................de dins només en surt una nina.

En aquell moment la Mari està donant els diners a un home d'un banc, m'imagino que per blanquejar-los.

La Remei també ha inflat el cap de la Montse dient-li que no es creu gens que la iaia Cari tingués tants terrenys però com que ningú ha vist la suposada bossa plena de diners, la Montse la fa callar i quan la Mari arriba per parlar del negoci, la Montse accepta.
Això sí, abans, en Paco li ha fet saber a la Mari que sap lo de la bossa i que si vol blanquejar pasta que ell té uns pisos que...................la Mari l'engega.

El problema d'en Peris.-

Aquest home s'ho hauria de fer mirar, de debò. Quan la K és dalt amb la nena, col·loca l'intercomunicador en un lloc estratègic per tal de poder espiar però la K el troba. No s'hi emprenya perquè no val la pena.

Però és que el dia que treu la nena a passejar, en Peris, amagant-se entre les plantes, la va seguint. Trepitja una caca de gos i mentre prova de treure-se-la, passen els mossos (Ramon i companyia) que el renyen per estar trepitjant les plantes.
Aleshores també passa la K amb el cotxet i es queda flipant. La noia, al final, li diu que si es pensa que està tarada, que li digui i que deixarà la feina però en Peris accepta, compungit, que el que està tarat és ell.

El robatori de la plaça.-

En Santiago està moix perquè no pot solucionar aquest tema i quan troba els nois pel carrer i els hi crida "l'alto", aquells dos se'n foten dient-li vell i mòmia.
De cop i volta pensa que potser sí que ja és massa gran i, a sobre, la Roser no el deixa tranquil ni un moment, sempre tirant-li indirectes respecte la seva incapacitat per fer res. S'hi abona tant que la Pilar s'enfada.

Finalment, però, els dos mossos que tenen sempre per allà, enxampen els nois al parc. Bé, de fet, qui primer els enganxa és en Ramon i aquí veiem que tampoc ha canviat tant. Com que els nanos es posen xulos, en Ramon n'enganxa un pel coll i quan el té contra la paret, li engrapa els collons, amenaçant-los. El resultat final és que veiem els dos sapastres davant de tots els de la plaça, demanant-los perdó i admetent que van ser ells els del robatori i els de la cara retocada d'en Santiago que han penjat per tot arreu.

Al final del capítol de divendres, en Santiago, agraït amb la Pilar perquè li ha fet costat, li porta un ram de flors a la parada.
En Rafa s'adona que no només les flors fan bona olor sinó que, fins i tot el cap de seguretat s'ha perfumat. I quan l'home és fora, hi ha gran conya amb en Rafa i les dues de la parada del costat.

El problema de la K.-

Després d'una setmana molt contenta dins del seu paper de cangur, el divendres li ha vingut a aigualir l'alegria. Ha hagut de passar, amb la nena, per la parada de la Pilar a recollir un encàrrec dels Peris. Un cop allà davant comença a posar-se nerviosa, s'enganxa a la paret amb la nena a coll, sembla que s'ofega i tots surten de les parades.
La noia diu alguna cosa de la olor. La Pilar li agafa la criatura i els altres tres l'aguanten i l'acompanyen a fora perquè respiri. Sembla haver-se quedat paralitzada de terror.

Quan tota aquesta comitiva arriba a Cal Peris, l'home surt esverat (a veure què li haurà passat a la seva nena).

Després veiem la K a casa amb en Manu, arraulida al sofà i molt espantada. Havia reconegut la olor de l'home que la va violar.

Marcel-Ivonne-Núria.-

La Mari ha parlat amb en Marcel i li ha quedat claríssim que no s'estima l'Ivonne. També ha parlat amb la Núria i tampoc l'ha convençut gens amb allò de que ara ja està bé. A més, ja es comencen a veure els primers símptomes de que l'Ivonne està posant dels nervis a en Marcel.
Vaja, que sembla clar que això no té més de dos "telediarios".

Fede-Blanca.-

Aquesta setmana, per fi!!!, han trobat un moment d'intimitat i s'ho han passat pipa.

Montse-Tomàs.-

Acostament clar de la Montse cap en Tomàs. La dona està encantada de l'ajut que li ha proporcionat amb l'Ivan i cada cop troba que és més bona persona.
A en Tomàs se'l veu encantat de la vida.



tplana


Setmana 168


Tornar a Resums octubre 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar