TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 167
del 4 al 8 d'octubre 2004

.. EL CALVARI DE LA LAURA
L'incident de l'Urpinell deixa la Laura enfonsada, rabiosa, desil·lusionada... però decideix afrontar-ho tot explicant-ho a qui la vulgui escoltar.
L'Olga li diu que quina barra l'Urpinell, però què estrany, que no havia fet una cosa així amb ningú, i quan la companya de feina va a resoldre un problema urgent de necessitats fisiològiques, apareix l'Urpinell dient-li que ja li agraden les dones que es fan pregar, que es tornaran a veure.
La Laura l'engega de males maneres i, quan l'Olga, alleujada del seu problema, torna a l'oficina, la Laura s'enfonsa i decideix parlar amb la jefa, la Peralta.
Aquesta opta per fer una "investigació" partint de la base que un client és un client i que la pela és la pela.
Per acabar d'adobar-ho, l'Olga explica a la cap de secció coses de la Laura per fer-la passar per una escalfa-braguetes, i la Peralta adverteix la dona agredida que no vol embolics i que si ha de triar, la farà fora a ella.

Rabiosa i curulla de justa indignació contra l'Urpinell, la Peralta, el món i sobre tot contra l'escurçó de l'Olga, no gosa denunciar l'agressor per por de perdre la feina i complicar encara més les visites del Xavi.

Però tot Sant Andreu és un clam, i la Isabeleta, portaveu de totes les xafarderies, informa el David del que li està passant a la seva ex...

EL VIA CRUCIS DEL DAVID
I al David les coses no li acaben d'anar tampoc massa rodades: la Magalí insisteix a veure'l amb l'excusa d'un càtering impossible, i el noi dóna via lliure al Nelson que intenta lligar amb ella, però li surt malament.
La Magalí increpa el David dient-li que qui s'ha pensat que és ella... el noi aguanta el tipus com pot però l'Ivan comença a témer per l'estabilitat laboral. Sense adonar-se'n, o potser sí, va fregant pels morros de tothom la seva felicitat amb la Marta, i el David fa el cor fort mirant de concentrar-se en la feina.
Però, com ja ha dit més amunt aquest cronista, la Isabeleta informa el noi de com li van les coses a la Laura, i decideix fer un "cop d'home" (si la impaciència us rosega, podeu mirar més avall l'apartat "Nit de Glòria").

LES DESVENTURES DEL SANTIAGO
El vigilant del mercat està de pega.
Primer el mal pas amb la Roser que paga car fins que li demana mil disculpes.
Després, una colla de gamberros desestabilitzen la pau del mercat i, en un intent d'atrapar-los, el Santiago desestabilitza la Paquita, que cau al terra i es fa un esguinç que l'Ernest cuida amb autèntica vocació professional.
Però el Santiago s'ha d'enfrontar a una sèrie de petits robatoris a les parades que fan que tothom es qüestioni els seus mètodes de treball: fins i tot ha deixat les claus al grup de teatre per tal que assagin i ara ningú sap on han anat a parar... Sort que la parella de mossos d'esquadra, (el de debò i el de pràctiques) s'ofereixen a fer-li un cop de mà.

IL·LUSIONS, DESENGANYS I LLUITES
La K mira de fer vida normal però li segueix sent molt difícil. Surt al carrer i tot sembla anar bé, així que decideix comprar una capsa de preservatius per si de cas. Però quan és l'hora de la veritat, s'angoixa i llença la capsa a les escombraries...
El Manu els veu i li assegura que no té cap pressa, que es prengui el seu temps.

Torna la Paula que, inicialment, desconfia de l'estabilitat emocional de la K com a bona gata escaldada que és... però a poc a poc, sembla que s'estableixi una petita complicitat entre ambdues mitjançant la música.

La Núria comença les classes de música però els nens no li fan ni cas. A punt de tirar la tovallona davant d'aquella colla de monstres, parla amb la Rosa, que li assegura que se'n sortirà i amb el Paco que li dóna una part de la clau: els ha de distreure, que es diverteixin.
I és la K, quan li recorda el dia en què el Gus va anar a l'institut amb la serra mecànica qui li dóna la idea que la fa trionfar: a través d'una percussió salvatge i estrident, sels fa seus i, a poc a poc, comencen a treballar amb ritme.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La Paquita no es mira amb mals ulls les atencions de l'Ernest que, segons la Remei, és maduret però té el seu morbo. La mestressa de la pensió assegura que no està casat perquè no duu aliança, però el que no sap ningú és que el metge té una amant amb qui practica jocs sexuals poc convencionals... ens descobriran finalment en què consisteix la famosa pinça birmana o serà un secret sota jurament hipocràtic?

D'altra banda, i gràcies a la intervenció de la Teresa, la Montse i el Tomàs es fan amics. La mare de la Montse munta un sopar sorpresa i la dona, inicialment, està molt violenta i fins i tot desagradable, però l'incident d'una copa tombada per part del tomàs, relaxa els ànims i es troben tots parlant i rient, per acabar rememorant el Huari...
En acomiadar-se, la Montse i el Tomàs queden per anar al cinema però quan es troben, ella necessita anar a buscar un llum i ell l'acompanya amb el cotxe. Un cop a casa, i quan tots dos són a punt de parlar en pla tranquil·let, sona el timbre i...

L'APARICIÓ
...i tothom queda bocabadat: és la Mari, entre trista i desubicada. Les dues dones s'abracen i la nouvinguda explica que s'ha mort l'àvia Cari, i que ha decidit tornar a Sant Andreu. De moment s'instal·larà a la pensió i, a poc a poc, es va posant al dia del que ha passat a Sant Andreu en aquest temps.
Fins i tot s'assabenta del canvi sobtat del Ramon a través de la Pilar.
I el Ramon, aconsellat per sa mare, compra un trencaclosques i va a veure la Mari, que, nerviosa, mira d'obrir una bossa tancada amb candau... Mal moment per reconciliacions: la noia el fa fora de mala manera i li llença als morros el trencaclosques.
Ja sola a l'habitació, obre la bossa i en treu un espectacular feix de dòlars!

NIT DE GLÒRIA
El David espera l'atac de l'Urpinell per posar-lo al seu lloc. Aquest sembla no intimidar-se però de moment es bat en retirada. I el noi acompanya la Laura que, agraïda, es deixa abraçar fins que tots dos es capbussen en una altra nit de passió incerta.
L'endemà, el David assegura que l'esperarà, que l'estima i que no té pressa...
El Nelson el veu sortint de casa la Laura i córre a explicar-li-ho a l'Ivan.

LA NOTA PERDUDA
En un moment en què la Marta és a la botiga, el Franciscu encarrega un pica-pica per una trobada d'associacions de veïns. Ella ho apunta però la truca la Paquita que s'ha fet mal i la noia oblida la nota.
De manera que divendres, quan el Franciscu s'interessa per l'estat de la comanda, tothom sospita del Nelson, però l'home diu que ha parlat amb la Marta i, aleshores, tothom fa veure que sí, que ja està en marxa i que no ha de patir... I com un sol home, tots tres i la Marta de reforç, treballen sense descans perquè tot surti bé... i ho aconsegueixen. Els dos nois es feliciten mútuament dient-se que "són collonuts"...

LA TRACA FINAL
La Mari també parla amb la Laura i, quan aquesta explica com li va la relació amb el David, aquesta li fa de veu de la consciència i li adverteix que la seva actitud amb el David recorda la del Robert amb ella... que és millor que el deixi tranquil per no fer-li més mal si no és que vol tornar amb ell...
I dit i fet: la Laura va a la botiga a parlar amb el seu ex, però es troba amb l'Ivan que està endreçant. Ell aprofita per mirar d'acostar posicions i li diu que el David està penjat d'ella, que es mereix una segona oportunitat, que tots saben que han dormit junts aquesta nit...
La Laura va acabant la paciència i esclata quan el noi es posa com a paradigma de la felicitat... i tot perquè va insistir! Ella ja no es pot contenir més i li assegura que el que està fent és el ridícul: per què es pensa que van tallar amb en David? Doncs perquè la Marta i ell es van enrotllar!
Ell reacciona dient que és mentida, però la Laura en sap la data precisa.... el cap de setmana de l'Ivan no promet ser massa afalagador....



Spock


Setmana 167


Tornar a Resums octubre 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar