TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 166
del 27 de setembre a l' 1 d'octubre 2004

.. La setmana pel David ha estat una mica mogudeta. Capficat amb la Laura, el Nelson el convenç per anar a un local i prendre unes copes, ballar i si potser, lligar.
Així acaba sent. Els dos coneixen un parell d'amigues. L'Ainoha se'n va amb el cubà i la Magalí amb el David. Passen la nit junts.

Passats els dies i el David la torna a trucar. Surten, es diverteixen i ella li proposa d'anar a casa seva i passar tota la nit junts. I fins i tot, el cap de setmana sencer.
Però ell que es veu una mica atabalat per la rapidesa amb la que vol anar la Magalí, li confessa que fa poc es va separar i que encara està penjat de la seva dona. La noia ho entén i ho accepta sense cap trauma. I se'n va deixant-lo sol no sense dir-li abans que la truqui quan hagi oblidat a la ex.

Continuant amb els Peris, el cap de família està cada dia més insuportable, més protector amb la Carolina. Ara s'ha agafat a les explicacions que porta un llibre sobre com criar un fill i clar, no escolta a ningú, ni tan sols a la Cinta. El Peris no deixa que ningú l'agafi, porta als braços sempre a la nena, i li treu la raó a la seva dona quan ella vol que la Carolina dormi d'alguna postura. Pel Peris, tot el que es diu al llibre va a missa i "punto en boca!".
Però el Peris arriba al seu límit quan la Kristina li pregunta a ell i a la Cinta si pot agafar a la nena. Cinta contesta que sí i el Peris que no... però rectifica i la Cinta insisteix perquè la K l'agafi. Peris l'observa de prop i no li treu l'ull de sobre.
La K s'enduu a la nena amb el Manu (que ha començat a treballar al bar), i el Peris torna amb la seva dona, dient-li que la K no es troba en condicions per agafar la nena en braços. La Cinta li treu la raó al veure la cara de contenta que fa la K, i l'explica al seu marit que ha de confiar més en la gent, que ha de gaudir més de la nena i deixar que els altres també la gaudeixin. Van criar dos fills i podran ser els millors pares també per la Carolina.

La setmana per a la Laura no és que hagi estat massa bona. La va començar esmorzant amb el David després de passar la nit amb ell. David es comença a fer il·lusions, pensant que tot tornaria a ser com sempre però ella l'avisa que no han de córrer i que vol que no li digui a ningú.
Però David l'explica a la Núria per disculpar-se ja que no va anar al sopar. La Núria l'acaba explicant al Fede i així, de mica en mica, ho sap tothom fins que el Marcel li comenta a la Laura.
Aquesta s'emprenya amb el David i talla amb ell dient-li que és encara una criatura.

Després d'això, Laura que pren els antidepressius, arriba tard a la feina on està la seva cap, l'Olga (la companya) i l'Orpinell, el client. Laura es posa mans a la feina i li cauen unes capses de cd's i quan s'aixeca de recollir-los, s'enganxa la brusa i l'estripa.
L'Orpinell, molt atent, la segueix fins a casa seva i al carrer l'atura. Li regala una camisa i ella l'accepta. Tot això sota la mirada del David que s'acaba pensant el que no és.

Dies més tard, la Laura l'explica a l'Olga això que ha fet el client i aquesta l'adverteix que vagi en compte. Però Laura no li dóna cap mena d'importància, fins que divendres ella es queda sola a la feina. L'Orpinell arriba i li proposa d'anar a casa d'ell a prendre cava però la Laura el rebutja. Així que l'home es presenta a la feina amb la beguda. Tots dos brinden i ella el fa fora dient-li que té feina endarrerida. Però per a ell això no és cap impediment i s'acosta a ella, l'agafa, l'abraça i li diu que sap que està jugant al joc de la puta i la ramoneta, i intenta besar-la. Però Laura li dóna un cop de genoll als ous i el client marxa dolgut.
Laura se sent malament, es treu la camisa i es queda sola plorant.

Aquests dies per la Marta han estat reveladors. Per una banda, ha sabut que l'Ivan organitza cites sense consultar amb ella, i per altra, que l'Ivan va parlar amb l'Àngels perquè li fes un contracte al taller de confecció. A més, Ivan l'aconsella com ha d'anar vestida per una reunió de feina amb uns possibles clients.
Totes aquestes coses emprenyen a la Marta que sent com ell fa i desfà sense comptar amb ella. Li acaba dient i l'Ivan es disculpa explicant-li que tot ho fa per ella, perquè té talent i vol que triomfi.
Tot i així, Ivan contracta un viatge cap a Madeira sense preguntar-li a la Marta. Quan li diu, ella s'emprenya de nou i li torna a repetir que les decisions les han de prendre els dos, obligant-lo a que anul·li el viatge. Però mentre truca a l'agència, ella li diu a l'Ivan si hauria possibilitats de marxar aquest mateix cap de setmana en lloc del que l'Ivan l'havia proposat. Ell ho pregunta i sembla no haver-hi cap problema.

La Roser està decidida a enxampar al Santiago Rovira. Després de les coses que aquest home diu, les floretes i tal, ella s'ho munta bé per convidar-lo a sopar.
Santiago li explica al Ramon que ell no està per la labor d'anar a aquest sopar, i tot i així va.
I per altra banda, la Pilar critica a la seva germana, li diu que està fent el ridícul. Però a la Roser només l'interessa sentir-se arropada un altre cop per l'afecte d'un home.
Pilar decideix parlar seriosament amb el Santiago i l'adverteix que pobre d'ell si li fa res a la Roser durant el sopar.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

Quan arriba el moment, Santiago es queda de pedra quan s'assabenta que la Pilar els deixa sols (la Roser l'ha obligada a anar al cinema).
Sopen i durant tota l'estona, la Roser no li deixa de tirar els trastos. El Santiago se sent tan "assetjat" que aprofita un moment que la Roser ha d'entrar a la cuina, per agafar la porta i fotre el camp sense acomiadar-se ni res. Quan la dona torna a la sala, es queda amb un bon pam de nassos.

La Núria rep tota mena de disculpes per les absències dels seus amics al sopar que va organitzar i al que ningú va anar. Se sent sola i vol estar sola. Refusa la companyia del Gus que està amoïnat perquè té la possibilitat de marxar a Praga amb una Erasmus i no sap com dir-li a la Mar. Però Núria considera que ella té d'altres problemes.
Durant un moment que la noia està a La Fusteria, se li acosta l'Ernest, el director del CAP i li pregunta per la Carme. Ella es mostra amable i educada, però ell nota que passa alguna cosa.
Dies després, la Núria entra de nou a La Fusteria i es troba amb la Ivonne que li proposa ser amigues, però ella passa i més quan apareix el Marcel... En aquest moment fot el camp directament.
A més a més, Carme la truca perquè la visiti. I tot i que en un començament, refusa la seva oferta, finalment decideix anar a Figueres i passar uns dies amb la seva mare.

Aquí, la Carme l'explica que va rebre la visita de l'Ernest que li va proposar tornar a Sant Andreu, treballant com a metge de família. A la Núria li fa il·lusió aquesta idea i li diu que accepti la feina, així ja no estaria sola. Però la Carme no està segura d'acceptar perquè està esperant que es presenti l'home misteriós. Li explica tota la pel·lícula a la Núria i aquesta se n'adona que aquell dia que la va trucar per anar a Figueres i la Carme li va dir que estava enfeinada, en realitat estava amb l'home misteriós. Carme ho reconeix i Núria es torna a enfonsar, a sentir-se refusada aquest cop per la seva pròpia mare. Així que agafa les seves coses i se'n torna a Sant Andreu.

Aquí es troba amb el Gus que l'explica que la Mar va trobar la carta de la beca i que ja sap que pot marxar a Praga. Núria, que no el vol sentir, li diu que està cansada i que vol marxar a casa. Però Gus li pregunta com li va anar una entrevista que tenia al conservatori per treballar-hi fent pràctiques. La Núria recorda que havia d'anar i ràpidament marxa cap allí.
Arriba tard i es pensa que ha perdut l'oportunitat. Però quan surt la persona que està fent les proves, se n'alegra moltíssim, tant ella com l'entrevistadora, perquè es retroba amb la Rosa (la seva antiga professora de piano).

El Fede ho està passant molt malament amb la Blanca, la Hanna i la Cecília. La convivència amb tantes dones no ho porta gens bé. Per colmo de mals, també marxa amb ells l'Alba, farta de la seva mare embarassada.
Es queixen de com ho deixa tot brut a la banyera, i el porc que és veient la tele amb les cames damunt la taula. A més, li ensenya a la Hanna a fer rots.

Una tarda, la Hanna i la Blanca estan a La Fusteria amb amigues de la Hanna i les seves mares. Una d'aquestes amigues fa un rot i acusa a la Hanna d'haver-li ensenyat. Blanca la disculpa dient que ho ha après a l'escola, però quan arriba a casa Hanna confessa que li va ensenyar el Fede.
Blanca s'emprenya amb ell i obliga al seu marit a que parli amb la nena i l'eduqui millor.

Paco intenta organitzar-li una cita al Tomàs amb la Montse, i li demana ajuda a la Cecília. Aquesta li ven una moto a la Montse però l'acaba enxampant i la cita no es produeix.
Tomàs intenta fer les coses a la seva manera i li furta la cartera al Narcís abans de marxar del taller. D'aquesta forma, té l'excusa perfecta per anar al pis i veure la Montse, però quan li dóna, la Teresa el fitxa i se n'adona que no ha estat una casualitat.
Així que a la Teresa se li acudeix un pla. Agafa la cartera del Narcís, i es presenta a la fusteria per tornar-li al seu net. De pas aprofita per dir-li al Tomàs que es va adonar de tot. L'home es posa nerviós i han de seure. Teresa però, no li treu del cap la idea del cap al Tomàs, al contrari, xerra amb ell per saber una mica més de la seva vida i l'acaba dient que l'ajudarà per apropar-lo més a la Montse. Ella no pensa en enamorar-se, però qui sap? Per alguna cosa s'ha de començar...

Per acabar la Kristina, que de mica en mica es va refent. Després de patir una trobada molt desafortunada amb la Roser a la farmàcia que com ja sabem és la reina de la inoportunitat i dels comentaris inapropiats, la K surt amb la Paquita i després, tota sola, se'n va a fer una cosa.
El Manu es preocupa per ella i fins i tot el Ramon s'ofereix a ajudar-lo per buscar-la, però al final la K apareix dient que ha anat a la Univeristat.

I aquesta ha estat més o menys la setmana al Cor de la Ciutat. Espero haver fet una bona feina i no haver-m'hi deixat res per explicar (o poques coses...). Fins aviat!



Channing


Setmana 166


Tornar a Resums setembre 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar