TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 165
del 20 al 24 de setembre 2004

.. El Fede vol fer de pare dur i no vol aixecar el càstig a la Hanna així com així. La Hanna, però, se les empesca totes per mirar la tele, encara que sigui esgarrapant hores de son.
Finalment, el Fede descobreix la tàctica de la nena i veu que serà millor aixecar-li el càstig.

El negoci del Càtering sembla que funciona, tot i les tibantors dels socis. D'una banda, l'Ivan, que només pensa en els números i en un pis que ja ha buscat sense comptar gaire amb la Marta, i de l'altra el David, que està molt tocat encara per la Laura. Per a més INRI, enxampa l'Ivan i la Marta després d'haver tingut una "rebolcada" entre fogons, i és clar, un àpat difícil d'empassar.

La Laura, per la seva banda, també està molt tocadeta; a més, té el nen malalt i ni tan sols l'ha pogut tenir a casa quan li tocava.

El Narcís finalment cedeix, i accepta treballar de fuster amb en Tomàs, que l'encoratja per començar l'ofici fent una caixa de música, i el noi se'n surt.
Primer regala la caixa a la Montse, però com que veu que la Teresa necessita "mimos", ofereix la seva obra d'art a l'àvia.
A en Tomàs potser li hauria agradat més que la capsa hagués anat a parar a la Montse... sembla que fa cas d'alguns dels consells "de seducció" del Paco i fins i tot la Montse li dóna hora a la perruqueria...

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

A mercat, sembla que hagi arribat la primavera. I és que a la Roser li encanta que en Santiago li tiri "floretes". Que si ara em pinto els llavis, que si ara em faig una mascareta... en fi, que li ha tornat la joventut de cop.
Fins i tot la Pilar se'n fa creus de com un home així pot agradar-li a la seva germana.

Els Peris no donen l'abast. Fins i tot els del grup de teatre ja poden anar buscant un altre local. Tots dos pendents de la nena, escoltant amb el "walky" com qui escolta els gols del Barça, i deixant la barra desatesa només de sentir algun gemec de la petita. Està clar que necessiten ajuda.
El "bon samarità" d'en Ramon els diu que en Manu busca feina, i el Peris li ofereix.

Però el noi està ara massa pendent de la K, que no sembla que aixequi cap.
El Ramon la vol ajudar, però sembla que sigui encara pitjor; la K recorda escenes molt desagradables.
No està clar que la parella vagi finalment a la festa de la Núria. Ja veurem com va la festa; el David, fet pols per la Laura, la Laura, feta pols pel David i pel Xavi, la K, fet pols per la violació, el Manu fet pols per la K, el Gus fet pols buscant independència, la Mar feta pols buscant potser desfer-se'n... una festa que promet.

 



Baulena


Setmana 165


Tornar a Resums setembre 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar