TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
i els diumenges repetició de tots els Capítols de la setmana a
TV3 després de la pel·lícula de sobretaula
SETMANA 164
del 13 al 17 de setembre 2004

.. Aquesta cinquena temporada El Cor de la Ciutat comença la seva singladura amb una festa, la del bateig de la Carolina, on es va veient l'evolució dels veïns durant l'estiu.
La primera setmana ha estat plena de sorpreses, personatges nous i s'ha obert una trama d'intriga amb la violació de la K.
Anem a veure en quin punt es troben els nostres protagonistes:

Els Peris:
El nou pare no s'acaba de sentir còmode en el seu paper. Té reaccions raríssimes amb la Carolina i l'esquiva tant com pot.
Al final, li confessa a la Cinta que té por, molta por, que no es repeteixi la història de la Laura. Es van fer un fart de patir i cuidar-la des que va néixer per a acabar amb una mort prematura. El Peris l'estimava amb bogeria i ara tem estimar la Carolina.
La Cinta, amb dolçor i paciència, li fa veure que la història no es repetirà, que la Carolina no hi deu res en el que va passar i que necessita tot l'amor del seu pare per a poder créixer.

El David dóna un cop de mà al bar de casa i s'afanya en el negoci del catering ajudat pel Nelson amb qui comparteix pis.
No perd les esperances de reconciliar-se amb la Laura però ella es mostra força freda i abatuda. El Xavi continua anant a la mateixa escola però viu amb el seu pare i la Laura se sent sola, molt trista i deprimida. Davant la insistència del David per a reconduir el seu matrimoni, ella li torna l'anell que fins ara encara portava al dit i li demana que la deixi tranquil·la.

Els Borràs:
El Narcís treballa a gust amb el Tomàs, que l'ensinistra una mica les feines de fuster, i viu amb la Neus al pis del costat de la Montse.
Sembla que el Tomàs s'interessa, també, per la Montse tot i que ella no fa cara d'adornar-se'n.
La Teresa està força desanimada i gairebé només treu el peu de casa per dur flors a l'Alfons. La Montse està amoïnada però no se'n surt d'animar la seva mare.
La Isabeleta, al mercat, amb els seus desafortunats comentaris fa que la Teresa encara tingui menys ganes de veure gent.
Arriba una senyora a Sant Andreu preguntant per la Teresa. Sembla ser que van ser amigues abans de la guerra civil i no s'han vist des de llavors.

L'Ivan continua considerant-se el gran home de negocis i amb les seves arts aconsegueix que l'Àngels faci un contracte d'un any a la Marta i li apugi el sou. Sembla que, de moment, la parella és feliç.

Els Pardo:
El Fede i la Blanca trampegen com poden la seva nova situació familiar. De cop i volta estan casats i tenen dues filles que no paren de crear problemes. El Fede va resolent els conflictes tot i que, com diu la dita... "Dues filles i una mare, tres dimonis per a un pare".
Si aquí hi afegim la Ceci, que passarà una temporada amb ells, això ja s'assembla força a l'infern. ;-)

El Paco, increïble!, té la seva primera feina estable des que ha arribat a Sant Andreu com a representant d'una casa de xampús i voldria que la Ceci visqués amb ell però la dona no hi sembla gens disposada.
Ella es passa el dia elogiant les meravelles d'un dels paletes que arreglen la façana de casa seva i acaba anant al pis de la Blanca i el Fede perquè un descuit accidental dels paletes li ha malmès la paret del bany.

Els Ripoll:
El Manu, la K i la Paula viuen junts a casa del Manel.
Els nois han de fer un concert a La Fusteria i el Fabra els ajuda durant l'assaig. Allí coneixem un amic del Vicens, l'Ernest Gibert, que és metge i ha d'anar amb ell a un sopar ofert per uns laboratoris.

El Cor diu NO a la guerra
NO a la guerra !!

La K va a casa a buscar un micròfon que han oblidat i l'Ernest marxa, també, precipitadament de La Fusteria. Segons diu, ha rebut una trucada de feina i no podrà anar al sopar.

De tornada a La Fusteria, la K és atacada per algú amb passamuntanyes i ulleres negres i és víctima d'una violació.

El Ramon és un dels mossos d'esquadra (increïble, però cert) encarregat d'aquest cas junt amb el Sergi, el seu company de feina.

La K està destrossada i el Manu ha de tenir molta paciència amb ella. La noia no vol que ningú sàpiga que ha estat violada i ho vol fer passar com un atracament, cosa impossible en una comunitat on tothom es coneix i les parets tenen orelles.
Quan el Fabra sap què ha passat, la situació i la ràbia el desborden i se sent incapaç d'ajudar la K.

El Manu se n'adona que la Paula no pot viure, de moment, amb ells i tot aquest mal ambient. Li demana a la Paquita si es pot fer càrrec de la nena durant un temps però ella també està feta pols per la seva història amb el Manel.
La Paula acabarà anant a casa del Fabra que així se sent una mica útil en tota aquesta història.

Les Balaguer:
La Pilar no pot creure el que està veient quan es troba el Ramon vestit amb l'uniforme i li recrimina que no li hagi dit res del tema. El Ramon li explica que està fent pràctiques i que no volia parlar-li de la nova feina fins que no fos definitiva. Vol que la Pilar estigui orgullosa d'ell i que tornin a ser una família. Per a demostrar les seves bones intencions, regala a la Pilar una magnífica esclava que du gravada aquesta llegenda: "Del teu fill Ramon". A la Pilar li falta temps per a perdonar i oblidar tots els retrets que tenia al cap.

Les Bosch:
De la Clara no en sabem res per tant hem de suposar que continua bé a Cardiff amb el Dani.
La Carme, a Figueres, té una relació -més sexual que sentimental- curta però intensa amb un "xolles arreglades" de qui, per no saber, no en sap ni el nom. L'anell que porta demostra que és un home casat i res més. Sembla que els dos s'ho han passat "pipa".

La Núria puja per les parets cada cop que veu el Marcel amb la seva Ivonne penjadeta del braç. I els veu prou sovint com per a trucar a sa mare buscant una mica d'ajut. La Carme, que està en plena efervescència amatòria, no copsa la necessitat de la Núria i li dóna llargues.
La noia va a un sopar d'amics al catering on celebren que la Marta ja té feina fixa i un sou i allí, picada per l'actitud de l'Ivan que s'infla com un paó explicant les grandeses de la Marta, deixa anar tota la seva agror i la seva ràbia.

El grup de teatre:
La Lola i la Isabeleta s'engresquen mútuament per a tornar a muntar el grup de teatre. La Cecília no en vol sentir a parlar i decideixen que el Francisco es faci càrrec de la direcció. S'hi afegeixen el Rafa, la Remei i segurament també ho farà el Peris.

I aquests són els trets bàsics de tot allò que ha passat aquesta setmana al Cor de la Ciutat.

 

 




Casablanca


Setmana 164


Tornar a Resums setembre 2004
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
2a.Trobada Cardíacs STAP
Històries Imprevistes
Bl@u


El Cor de l'estiu
Channing



L'equip de la WEB STAP ©
tplana, Spock, Channing, Casablanca, Baulena
procurem fer resums per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli) coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.

webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar