TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 41
del 02 al 069 de juliol del 2001
  Capítol 199 (dilluns 02/07/01)
Capítol 200
(dimarts 03/07/01)
Capítol 201
(dimecres 04/07/01)
Capítol 202
(dijous 05/07/01)
Capítol 203
(divendres 06/07/01)

.. La delació.- La Clara aquesta setmana no ha pogut acusar a ningú més perquè ja no li queden parents d'aprop a qui incriminar i perquè la caiguda de la Carme i les seves conseqüències han acaparat la seva atenció i la nostra. El cop al cap que es va donar la Carme la va deixar inconscient i va haver de ser ingressada a l'hospital. Dues situacions se n'han derivat: la Clara és sospitosa als ulls de gairebé tothom d'haver empentat la Carme i la falsa malaltia de la Carme queda al descobert. Al llarg dels capítols s'acaba tenint clar que la caiguda va ser accidental a causa d'una relliscada de la Carme. De moment -i perquè la Clara no ho ha volgut explicar a la Núria que ha de passar una prova de piano- només estan al cas de la "falsa malaltia" la Roser, la Clara, el Quim i l'Adrià a qui costa creure tot plegat.

Estudiar o no estudiar.- L'Ivan, finalment, decideix moure peça i imposa unes condicions per tal d'acceptar l'oferta del seu pare. Signen un contracte amb diferents compromisos entre els que cal destacar: passar una manutenció a la família, pagar un cor nou per a la mare del Huari, anar a veure el Narcís i parlar-hi com a pare... El papa Borràs s'avé a tot perquè segons diu vol lliurar als seus fills els endarreriments que porta en la seva feina de "papa" després del seu acolloniment i la posterior fugida cap a Madrid.

El setè cel.- Un cop aclarida la situació la Marta i el David es dediquen a les seves respectives feines. El David té noves idees per a promocionar un Xicago que no acaba d'aixecar el cap i la Marta aconsegueix fer les suplències de la Clara a La Fusteria. El Toni torna a incordiar la Marta i la Paquita treu pit i decideix acabar aquesta situació a les braves: per mitjà d'un engany aconsegueix que els seus companys taxistes apallissin de valent el Toni.

La família de mar enllà.- Té un membre menys. Divendres hem sabut que la mare del Huari s'ha mort, que Alà la tingui a la seva glòria.

El matrimoni novell.- A les dificultats com a parella que arrosseguen el Ramon i la Mari s'hi afegeix el fet de que el Toni, fet un nyap, va a casa de la Pilar. La Mari vol que s'hi estigui tot el temps que calgui perquè aquella també és casa seva. El Ramon vol que el Toni toqui el dos perquè la Pilar ja té prou feina amb ells. El Toni acaba marxant amb 15.000 pessetes que li dóna la seva germana.

Qui volia un fill?.- La Raquel amb l'excusa d'anar a Madrid se'n va a una clínica a avortar. Quan li ho diu al Santi aquest s'enfada moltíssim. No ha tingut en compte la seva opinió... ni tan sols li ha demanada!!! La Raquel està tocada (avortar no és fàcil) i el Santi està fet pols. És ell qui dóna per acabada la seva relació. La Raquel marxa a viure a Madrid i, tot i que vol deixar la porta oberta a futurs retrobaments, el Santi ja no en vol saber res d'ella. Té la sensació de que les dones sempre fan el que volen i no tenen en compte, per a res, l'opinió de la parella. Això ha estat el que li ha passat en les dues relacions que li hem conegut.





























Nosaltres volem un fill!.- La Laura i el Marcel cada cop estan més engrescats amb la idea de tenir un fill. S'assessoren amb els metges i sembla ser que tenen possibilitats d'èxit. La càrrega viral de la Laura cada cop és més petita i la possibilitat de transmissió de la malaltia és d'un 1%. Si es decideixen hauran d'utilitzar la tècnica de la inseminació artificial. Quan ho comenten als seus pares, després de la sorpresa i alegria inicials, arriba la preocupació per la salut de la Laura i l'hipotètic fill. D'altra banda, un nou personatge ha entrat en el seu món: l'Esther. Només sabem d'ella que és una ex del Marcel de qui no guarda gaire bon record, que el divendres s'han retrobat i que el personatge l'interpreta l'Àurea Màrquez (Iuuuupiiiiii)

Jo tinc una filla!.- Per primer cop en tota la sèrie al Fede se li desperta l'instint de papa. De fet no és estrany perquè per allí on va només es parla de pares i fills. Fins en el reportatge del noi maltractat se n'adona de com pot estimar un fill a un pare. Va a veure l'Alba a la sortida de l'escola i rep un gerro d'aigua freda quan la seva filla li diu que no en vol saber res d'ell perquè no l'estima. Per a rematar-ho (petita però matona!) li diu que ella estima el Santi.

La unió bíblica.- Per fi la Isabeleta ha consentit en tenir relacions sexuals amb el seu exmarit. Es plantegen la possibilitat de tornar a viure junts i aturar els papers del divorci. La Isabeleta, però, no baixa del burro en les seves condicions i el seu ex les compleix totes al peu de la lletra menys la de deixar de fumar perquè ho continua fent d'amagat. Aquesta setmana hem escoltat una sessió de ping-pong a base de cites bíbliques que no tenia desperdici. Ha quedat ben clar que l'ex també en sap!

La relació sadomasoquista.- L'Olga ha despertat del seu letargi a Bàvia i li ha plantat cara al Martí no una sinó dues vegades. El deixa paradet dins el cotxe quan, després de guanyar amb el seu projecte un concurs per tal de reformar una escola bressol, el Martí no fa altra cosa que treure importància al fet en lloc de felicitar-la. La celebració la viurà amb el Matt compartint un gin tònic. La segona vegada que s'imposa l'Olga és en el darrer capítol quan vol col.laborar en les reformes del Xicago. El Martí s'hi oposa en públic i ella li diu: "- Estic tipa de sentir-me un zero a l'esquerra. Si m'estimes entendràs la meva decisió, sinó...mala sort!" Olé!

La setmana vinent acaba la primera temporada de la sèrie. Sembla ser que les trames s'aniran tancant (algunes ja ho han fet aquesta setmana) i, alhora, es van introduint personatges nous que, de moment, no tenen una gran incidència tot esperant el començament de les noves trames la propera temporada. En aquest sentit, aquesta setmana hem conegut el soci, la dona i el fill de l'advocat que assessora la Cooperativa del Xicago, l'Esther...



Casablanca


Setmana 41

Capítol 199 · Capítol 200 · Capítol 201
· Capítol 202 · Capítol 203 -

Tornar a Resums Juliol 2001
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
-

Històries Imprevistes
Bl@u



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca, Tàntal i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar