TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 37
del 04 al 08 de juny del 2001
  Capítol 179 (dilluns 04/06/01)
Capítol 180
(dimarts 05/06/01)
Capítol 181
(dimecres 06/06/01)
Capítol 182
(dijous 07/06/01)
Capítol 183
(divendres 08/06/01)

.. Els Borràs.- L'arribada d'en Joan preguntant per l'Ivan trasbalsa la vida de la família. La Montse està amoïnada pel que pugui sentir en Narcís quan sàpiga que son pare és allà i que no té cap interès en veure'l. L'Ivan es troba amb el seu pare i després de constatar que l'home segueix sense suportar en Narcís, el noi l'engega a pastar però en Joan no es rendeix, envia regals a tota la família que li són retornats tal qual i es cita amb la Montse per fer-li una proposta: li vol donar a l'Ivan l'oportunitat d'estudiar i per això se l'enduria amb ell als USA, tot plegat amanit amb una pensió per ella i en Narcís. La Montse s'hi nega amb rodó. En Narcís, tot i que li volen amagar, s'acaba assabentant de lo del seu pare i la Montse mira de consolar-lo de la falta d'afecte d'en Joan dient-li que potser l'home sent vergonya però en Narcís no acaba de quedar massa convençut.

El Xicago.- En Matt està buscant la solució pel cinema que passa perquè l'ajuntament el declari d'interès històric. Mentrestant, arriba la notificació que el cinema s'enderrocarà el divendres. És una lluita contra rellotge que temen perdre però en Huari els hi dona la solució: que es tanquin a dins. Tot i que molts no hi estan d'acord, els empleats es posen a la feina de preparar pancartes i octavetes. El dia de la demolició, en Max que està molt engrescat amb aquesta moguda, també s'apunta a la tancada. En Martí i l'Olga se n'assabenten per la tele i gràcies a ella, en Martí va a negociar amb els treballadors que no volen més indemnització sinó seguir amb la seva feina. Impossible convèncer-los, en Matt els avisa que hi enviarà la bòfia. Quan hi arriben dos policies per tal de procedir al desallotjament, en Matt els suggereix que busquin reforços; la platea és plena de canalla que ha portat en Max. En Martí segueix pressionant fins el punt que quasi tots els tancats decideixen sortir per tal que no hi hagi desgràcies amb els nens que són a dins. Just en el moment en que surten arriba en Matt dient que la demolició ha estat aturada i que l'ajuntament estudiarà la proposta. Els compradors del cinema li diuen a en Martí que s'oblidi d'ells, que no només no volen tanta propaganda sinó que ara, amb això de l'interès històric, no hi ha res a fer. En Martí apunta que si el Xicago es va cremar un cop, pot tornar a fer-ho.

"La extraña pareja".- En Ramon i la Mari han tornat del seu magnífic viatge de noces. El noi torna enfadat i un pel sortit, com si diguéssim, i aprofita que la Remei està sola a la pelu per fer-li una visita però la Remei ja el va avisar i ara no vol saber res d'un home casat.. Per la seva banda, la Mari fa un altre intent amb en Santi i el va a veure a casa seva; intent disfressat de disculpa per haver-lo trucat la nit de nuvis que falla estrepitosament perquè en Santi li veu el llautó i la noia queda en una situació més ridícula de lo habitual, si això és possible.

Santi/Raquel.- Ella torna a estar molt enfeinada i te en Santi una mica abandonat. Després de passar-se la nit treballant per tal de tenir a punt uns canvis per l'endemà, resulta que quan els presenta li diuen que ja no calen. Enfadada, dona els papers i els hi diu que ella abandona. Quan torna a casa, en Santi li confessa que lo del TNC era una trola i ella li proposa de marxar tots dos cap a Madrid.



David/Marta.- En David, que sembla convençut que es pot viure de l'aire del cel, s'enfada amb la Marta per haver acceptat diners del seu pare. Per més que la noia insisteix que fa dies que no ven res i que no podran pagar el lloguer, el noi només té pensaments pel Xicago. La gota que fa vessar el got de la Marta es presenta en forma de propietari reclamant el lloguer. La noia recorre als amics i a sa mare però no en té prou i ha d'acabar trucant en Toni. Quan en David torna de la seva tancada trobarà la nevera plena i es creurà, sense problemes, que la noia ha venut quasi tot el mostrari.

Paquita/Lluís.- La situació entre ells dos és tan tensa que la Paquita fins i tot es planteja de deixar la feina però unes circumstàncies favorables els permeten parlar amb una certa tranquil·litat. La Paquita reconeix que s'està enamorant i en Lluís admet que, tot i ser homosexual, amb ella hi està molt bé. La conversa s'acaba amb una abraçada i uns somriures de complicitat.

Narcís/Esperança.- La gran sorpresa de la noia era el delfinari. En Narcís passa una estona com mai s'havia imaginat, jugant amb els dofins i l'Esperança s'entendreix quan el noi, emocionat, li fa un petó d'agraïment a la galta.

Núria/Bates/Krueger.- A veure qui és més "raro" aquí. Osti tu!, sembla un concurs!. L'Oriol li dona una cinta de video a la Núria que (suposadament) ha agafat de casa en Sergi. A la cinta només hi surt ella en un seguiment de les seves activitats en tota regla, cosa que la deixa molt angoixada. Cada cop té més por d'en Sergi i en Jordi, que sap d'aquest malestar, parla amb el noi per dir-li que la deixi en pau, que ella n'estima un altre. Quan en Sergi aconsegueix parlar amb la Núria li demana si és cert que ja no l'estima; la noia no vol dir-ho i per tant, calla i com que "quien calla, otorga"...........Això sí, quan la noia torna a casa, li clava la gran bronca a son pare per haver-se ficat a la seva vida sense que ella li hagués demanat.

La por de la Clara.- A la Clara la truca la dona de l'asseguradora i es citen. La Clara l'espera amb por i sospira alleugerida quan veu que l'única cosa que volia era donar-li la recompensa per haver tornat les joies. La Clara rebutja els diners amablement i en un intent de mostrar la seva simpatia, la dona li diu que sentia curiositat per saber com li anava la vida després de tot el que havia passat i, com si fos cosa sabuda per la Clara, li diu que ha de ser molt dur que un dels teus et denuncii. No cal dir que la Clara es queda de quadros i la dona mira de fer el despistat però no sap com sortir-se'n per no dir una cosa que ella creia que ja se sabia.

En Huari.- Una conversa que té amb la Clara on ella li explica la paciència que va tenir en Quim amb ella, sembla que el fa pensar en tornar a rondar la Montse i amb aquest propòsit, se'n va a casa d'ella, però només hi ha en Narcís que s'alegra molt de veure'l. En Huari tornarà un altre dia.






tplana


Setmana 37

Capítol 179 · Capítol 180 · Capítol 181
· Capítol 182 · Capítol 183 -

Tornar a Resums Juny 2001
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
-

Històries Imprevistes
Bl@u



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar