TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 36
del 28 de maig al 01 de juny del 2001
  Capítol 174 (dilluns 28/05/01)
Capítol 175
(dimarts 29/05/01)
Capítol 176
(dimecres 30/05/01)
Capítol 177
(dijous 31/05/01)
Capítol 178
(Tàntal) - Capítol 178(€noc) (divendres 01/06/01)

.. El Casament.- El telèfon sona i sona sense que la Mari es vegi en cor d'agafar-lo. La Laura li diu que encara hi és a temps però la Mari no sap què fer. En Ramon és a l'església fet un manyoc de nervis, vomita i engega a pastar fang a la Pilar. Així que decideix resoldre el problema i se'n va a buscar la seva futura, li diu que ja sap sota quines condicions es casa i que ell ho accepta. Finalment la Mari arriba a l'església i es donen el sí vull sota la trista mirada de la Remei.

Les Conseqüències (del Casament).- La Isabeleta marxa amb en Toni i la Remei es tanca a la pelu a menjar compulsivament i a plorar.

La Nit de Noces.- Quan en Ramon s'acosta a la Mari, ella li diu que es renti les dents i aprofita aquesta estona per trucar en Santi i dir-li que se l'estimarà sempre. Quan en Ramon torna ella es fa l'adormida.

L'homenatge d'en Carles.- En Santi vol preparar-se el discurs tot sol però no se'n surt i ha de demanar ajut a la Raquel. La Marta convenç la Paquita d'anar-hi a treure el nas i en Martí li diu a l'Olga que abans d'anar-hi vol passar a buscar els papers de viabilitat. Quan arriba el moment, en Santi s'ha deixat el discurs a casa i ha d'improvisar, en Martí es discuteix per lo bajini amb l'Olga i quan aquesta pren la paraula, s'ennuega i acaba plorant; aleshores s'hi posa en Martí que els diu a tots els presents que el Xicago s'haurà de tancar i la Paquita resol aquesta incòmode situació posant-se darrere el micro i fent un discurs emocionat i sincer sobre la persona d'en Carles.

Les Conseqüències (de l'Homenatge).- L'Olga cada cop té més clar que la Paquita estimava de debò al seu pare. Els treballadors es reuneixen per tal d'analitzar la seva situació però no es posen d'acord respecte les indemnitzacions. El que sembla que també s'ha mogut per buscar solucions és en Matt que arriba amb uns papers de l'ajuntament.

Sergi/Núria/Oriol.- En Sergi ja té residència per sa mare i pretén anar a viure amb la Núria d'aquí quatre dies. La Núria parla amb l'Oriol per tal que li doni més temps i així poder deixar en Sergi de la manera menys traumàtica possible. En Sergi li diu a la Clara que ell i la Núria se'n van a viure junts, donant-ho per fet i la Núria parla tant amb la Clara com amb la Carme per explicar-los-hi el problema. Les dues dones coincideixen en que més val parlar amb en Sergi quan més aviat millor.



La Paquita.- Després de passar uns nervis espantosos a l'examen, resulta que l'han aprovat. Amb el carnet acabat d'estrenar, en Lluís li diu que acompanyi a la Laura a l'aeroport. La Paqui se'n va molt contenta però quan torna ja porta una altra cara, ha posat benzina al cotxe i a en Lluís li agafa un sirocco només de pensar que se li pot haver carregat el motor. L'endemà, però, el noi es disculpa i diu que entre tots dos ho arreglaran i efectivament, es posen a la feina. S'ho passen la mar de bé, anar fent "chapuzas", bevent cerveses i escoltant música. Com que la festa segueix a La Fusteria amb més cerveses, sembla que no acaben amb el cap massa clar perquè l'endemà al matí quan la Paqui es desperta, es troba en Lluís al llit. La dona dissimula i ell marxa creient que ella dorm. A partir d'aquest moment hi ha la lògica tibantor sempre que es veuen. Tanta tibantor que la Cinta s'ensuma alguna cosa i en Lluís li ho explica.

L'estrany "rollo" Narcís/Espe.- En Narcís, altre cop, està molt il·lusionat amb aquesta noia tot i que sembla que té clar que només seran amics. Com que ella li va un dia dient-li que s'ha barallat amb el nòvio, ell la porta a l'hospital a veure l'Isaac. La Montse s'assabenta d'aquesta estranya relació i no ho té gens clar.

Santi/Raquel.- A Madrid volen posar en marxa el projecte de'n Santi i la Raquel però, tot i que li donen tota la llibertat del món, no li deixen escollir els actors i per tant, en Santi no hi entra. Ella ho deixa córrer però en Santi no hi està d'acord i, a través de l'Asun, aconsegueix que els de Madrid tornin a trucar la Raquel i amb enganys, aconsegueix que la Raquel els hi digui que sí.

Ivan/Natàlia.- S'han discutit pel tema dels estudis. De fet, l'Ivan també s'ha discutit (i aquest cop "en serio") amb la seva mare pel mateix tema.

La Sorpresa de la Setmana.- En Joan Crespo apareix a la porta de Can Borràs demanant pel seu fill.

La Isabeleta.- Va a treballar amb coll alt per dissimular les queixalades d'en Toni. No m'estranyaria gens que la setmana que ve tingués el xarampió, on vas a parar amb la calor que fa!!!







tplana


Setmana 36

Capítol 174 · Capítol 175 · Capítol 176
· Capítol 177 · Capítol 178 (Tàntal) - Capítol 178 (€noc) -

Tornar a Resums Maig 2001
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
-

Històries Imprevistes
Bl@u



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar