TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 31
del 23 al 27 d'abril del 2001
  Capítol 149 (dilluns 23 d'abril 2001)
Capítol 150
(dimarts 24/04/01)
Capítol 151
(dimecres 25/04/01)
Capítol 152
(dijous 26/04/01)
Capítol 153
(divendres 27/04/01)

.. Núria/Sergi.- Les visites (per separat) d'aquests dos a en Max fructifiquen i el noi torna a casa, cosa que la Clara i en Quim s'encarreguen d'agrair-los.
La Núria, de contenta que està li regala una rosa a en Sergi i després es tanquen a casa l'avi a fer l'amor ( "fer l'amor" patrocinat per en Channing). Es veu que el polvo és sensacional perquè en Sergi li demana d'anar a viure junts, tema que posposen per quan la Carme estigui bé del tot. Tot i així, la Núria li comenta a la seva mare-tia aquesta proposta i, de passada, li diu que ja han fet l'amor però aquest succés no sembla agradar-li gaire a la Carme i que la nena vulgui marxar definitivament de casa, encara menys.
Per la seva banda, en Sergi no es pot estar de parlar i parlar de la Núria amb el seu amic Oriol i de dir-li que aquest cop no vol que li passi com amb la Júlia. L'Oriol, que sembla força preocupat, es cita amb la Núria per explicar-li la veritat sobre en Sergi: S'estimava molt la Júlia però la mare d'ell es va posar pel mig fent la vida insuportable a la parella, de manera que la Júlia el va deixar. En Sergi va provar de suïcidar-se dues vegades (una amb pastilles i l'altra, tallant-se les venes) i al no aconseguir-ho es va tancar durant mesos a la seva habitació. I li ha fet pagar a sa mare que, com qui diu, té tancada a casa i que de malalta, res de res. (Un Borés en potència????). La Núria, que no sap com entomar tota aquesta informació de cop i sense anestèsia, aprofita la primera ocasió que té per parlar de la Júlia amb en Sergi. El noi acaba admeten que la tal Júlia va existir i que se la va estimar però no diu res més i quan la Núria pregunta per les marques que té al canell, el noi li diu que s'ho va fer al voler obrir una ampolla. Evidentment, a en Sergi li falten cames per anar a veure al seu amic i escridassar-lo per haver explicat lo de la Júlia a la Núria (i això que encara no sap què més li ha dit).

Santi/Raquel.- En Santi segueix preocupat per la seva futura filla i es posa com una moto quan en Marcel li diu que la Mari es casarà amb en Ramon. Això el fa sortir disparat de casa per anar a trobar a la seva ex i dir-li que ell n'és el pare però la Mari el fot dient-li que el pare serà l'home que es casi amb ella. Per una altra banda, sembla que ell i la Raquel volen començar una nova etapa de convivència tot i que no sembla possible que puguin eliminar les picabaralles i aleshores la Raquel té una idea brillant: fer de la seva situació una sèrie per la tele.

Ramon/Mari/Pilar- De primer la Pilar es mostra molt enfadada per la tossuderia d'en Ramon de casar-se amb la Mari però sa germana li obre tot un mon quan li diu que ho accepti i així podrà fer d'àvia. La dona no només ho accepta sinó que, davant la sorpresa del dependent, li dona calés per comprar un anell a la noia i la convida a sopar. La Mari, que anava amb la idea de dir-li a en Ramon que de casament, res de res, torna a casa de la Laura amb l'anell al dit. Això sí, no pot suportar que en Ramon (que ja en té ganes) la toqui. Posa mil excuses que el noi accepta com pot però no pot evitar posar-se a plorar quan en Ramon ja és fora. I ves per on, en aquest tema té l'inestimable ajut de la Pilar que li diu al seu "fill" que això és normal en una embarassada i que es doni una bona dutxa d'aigua freda.

Peris/Cinta.- En Peris cada cop té més atravessat l'amiguet de la Cinta, en Lluís taxista i no deixa passar cap ocasió de fer comentaris sarcàstics i notablement carregats de mala llet fins el dia en que en Lluís s'acomiada de la seva dona amb dos petons i en Peris el segueix a fora. N'hi vol dir quatre de fresques però, sorprenentment, el taxista l'enganxa pel coll i allà, mig ofegat, li diu que no es mereix una dona com la Cinta però que, de tota manera, a ell no li agraden les dones .A en Peris se li queda cara de tonto. Aquest Lluís sembla cridat a ser la fada benefactora de la Cinta per alegrar-li una mica la seva vida matrimonial, si més no avui li ha dit a la Cinta (davant mateix d'en Peris) que el seu home li volia regalar un cotxe però que ell li ho ha tret del cap i li ha recomanat que s'esperi un parell d'anys. A en Peris se li ha tornat a quedar cara de tonto.

Montse/Jordi/Etc..- La Montse ha decidit tirar pel dret i fer-se càrrec de l'Isaac recolzada per tothom llevat d'en Jordi. A aquest efecte, va a veure la Vicenta i deixen els papers firmats. Però aquest no és l'únic problema que se li ha presentat aquesta setmana: encara té en Jordi vivint allà de gorra i fent la vida impossible a en Narcís. La Teresa segueix enviant els seus

anar a "Sant Jordi" (de l'Àngel de la Web)

25 d'abril. La derrota d'Almansa

dards enverinats al seu estimat penques. Hi ha molta feina a la pelu. Es troba amb en Huari que la felicita per la seva propera maternitat i aleshores explota. Lo fotut és que explota amb en Narcís acusant-lo amargament d'anar explicant la seva vida pel barri; en Narcís es defensa dient que en Huari és amic seu i la Montse es va enfilant, enfilant fins el punt que deixa en Narcís sense respostes ni recursos i el pobre noi acaba pixant-se els pantalons absolutament desesperat.
Entrada la nit, la Montse no pot dormir i en Jordi surt a fer-li companyia aprofitant l'avinentesa per anar introduint la genial idea de desfer-se d'en Narcís portant-lo en un centre adient. La Montse no en vol ni sentir a parlar (de moment, afegeixo jo).

Ivan/Natàlia.- La noia ha aconseguit feina al Caprabo i el noi n'ha trobat una altre: fer collarets pel dia de la mare. Com que la Montse no vol que li tornin a muntar el merder a casa seva, la Natàlia li proposa deixar-li el garatge de casa seva. L'Ivan està entusiasmat amb la idea i s'acaba d'entusiasmar del tot quan entra al garatge i la Natàlia l'agafa pel seu compte i li fa perdre allò que a cap home li sap greu de perdre (Ai!, ara no sé si m'haureu entès!). Així que el noi té tots els patracols, s'instal·la al garatge amb la novieta, en Narcís i un grup d'amics d'aquest que es posen a treballar per ell. L'alegria s'estronca quan apareix el pare de la Natàlia però l'home no és cap monstre, els hi diu que no hi haurà problema amb el garatge si el noi porta els papers necessaris perquè a ell no li caigui un paquet. No cal dir que l'Ivan es posa ràpidament a fer gestions.

La Carme.- Aquesta cada dia va a pitjor: lipotímies, atacs de ràbia que la porten a estripar fotografies familiars, deixadesa en el tractament de la depressió, topades amb en Jordi que encara l'ensorren més, trobada amb la Vicenta que li diu que la Montse es farà càrrec de l'Isaac, l'Olga que li explica els seus problemes, la Núria que se'n vol anar a viure amb el nòvio, la família feliç de sa germana...........Avall, avall, avall. Se'n va tant avall que fins i tot ha tingut la genial idea de posar el seu nom a les analítiques d'una malalta del ronyó (i són unes analítiques que fan por, la veritat).

Rafa/Isabeleta.- Aquest Rafa ja ens ha deixat clar que el que no funcionava en el seu matrimoni amb la Isabeleta no era qüestió de comprensió sinó de llit. L'home encara està esverat pensant en l'última vegada que s'ho van muntar i no para d'anar-li al darrere. La Isabeleta s'hi nega i s'hi nega, esverant-lo encara més i portant-lo a pensar que té un amant. Per alguna estranya raó, l'home està convençut que aquest amant és en Ramon.

Olga/Martí.- Aquests dos cada cop semblen més la Ingrid Bergman i en Charles Boyer. La pobra Olga que cada cop està més extraviada, li escriu una carta a en Martí on hi aboca totes les seves preocupacions i tot el seu amor però no li dona cap resultat, al contrari. En Martí s'enfada, li diu que ni tan sols l'ha acabat de llegir i que ell marxa de viatge: Apa!, aquí et quedes!. Adéu!

Aparició estelar.- LA REMEI ha sortit de l'hospital. Pobreta, ja era hora!

La Paquita.- En Lluís li ha proposat de fer el taxi a les nits i ella ha acceptat.

Laura/Marcel.- Estan igual que abans.

David/Marta/Toni.- Aquesta setmana els hi ha tocat descans.

Àngel/skins/gossos.- No han sortit tampoc.

Testament d'en Carles.- Tampoc ha sortit.

Fede/la Dents.- Descans.

Matt/Adrià.- S'han vist d'esquitllada.

Farmacèutics.- S'han vist "animant" la Carme.






tplana


Setmana 31

Capítol 149 · Capítol 150 · Capítol 151
· Capítol 152 · Capítol 153

Tornar a Resums Abril 2001
Tornar a Pàgina Resums


1a.Trobada Cardíacs STAP
-

Històries Imprevistes
Bl@u



L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar