TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 26
del 19 al 23 de març del 2001
  Capítol 126 (dilluns 19/03/01)
Capítol 127
(dimarts 20/03/01)
Capítol 128
(dimecres 21/03/01)
Capítol 129
(dijous 22/03/01)
Capítol 130
(divendres 23/03/01)

..El món de la Cinta i el Peris.- Està fet pols, el seu món. La Cinta no para de plorar i el Peris la caga de mig a mig quan visita el David a la presó. Li recrimina que s'hagi barallat amb els skins a la presó (els senyals són evidents en la cara del David) i realment no és això el que el seu fill necessita. Quan el Peris se n'adona que l'ha vessada, el David ja torna cap a la seva cel·la després de dir-li que no cal que el vagi a veure més.
El Marcel explica al Peris que va ser ell qui va convèncer l'Agustí perquè denunciés el David. El Peris no pot entendre el seu comportament, l'acusa de tots els mals del David i el fa fora del bar.
El Peris li explica un "conte de fades" a la Cinta sobre la seva visita al David. Parlen amb l'advocat que els apunta la possibilitat de que el fiscal concedeixi la llibertat provisional.
La Laura va a veure al David i li porta una carta de la Marta. El David li diu, "- No vull que em vingui a veure ningú. Deixeu-me tranquil d'una puta vegada", després de reconèixer que es va equivocar en l'apallissada de l'Agustí.
Quan sembla que l'advocat pot obtenir la llibertat amb càrrecs del David sota fiança, l'indigent que van apallissar els skins -notícia que va sortir al diari- mor a l'hospital. Ara el David pot ser acusat d'homicidi perquè, tot i que no hi va participar, els skins li incriminen. Sembla que la seva sortida de la presó es pot ajornar fins després del judici.

El món de la Paquita.- Intenta parlar amb la Marta per saber d'on han sortit els diners que la seva filla ha deixat damunt la taula. No en treu altra cosa que retrets. Sembla ser que la Marta no està disposada a deure-li res més a la seva mare i que, per guanyar diners, farà el que sigui. La Paquita té clar que darrera de tot plegat hi ha el Toni. El va a veure a la parada i li diu que deixi tranquil·la la Marta o el denunciarà. El Toni es fa un fart de riure i li recorda que ella l'ha ajudat a robar tres vegades.
Quan el Matt li diu a la Paquita que ha vist la Marta amb el Toni i que aquest noi no és una bona influència, ella li confessa que sap que està perdent la seva filla i no hi pot fer res.
El Toni aconsegueix una altra "cita" per la Marta.
Quan la Paquita parla amb la Clara i amb el Matt té clar quina és la mena de negoci que té la Marta. La segueix i li queda ben palès a què es dedica la seva filla quan la veu pujar al cotxe del "client" després que aquest hagi donat un sobre amb diners al Toni. La Paquita intenta detenir-la i li diu al Toni que l'agafi a ella en comptes de la seva filla, que farà tot el que calgui. El Toni se la treu del damunt amb un menyspreu total.
Quan arriben a casa del client la Marta no pot continuar i marxa corrents. Passa la nit a casa de la Núria a qui li ho explica tot. Quan arriba al matí a casa seva la Paquita l'ha esperat al sofà i s'enganxen a discutir. La Paquita li dóna una bofetada i la fa fora de casa a "cop calent".
Més tard, després de parlar amb la Clara, se n'adona que no és el millor camí i vol parlar amb la Marta però ella ja no hi és. La Marta ha anat a veure el David a la presó i, tot i que ell li diu "- Jo no vull que m'estimis, Marta", ella no baixa del burro i li assegura "- Quan surtis t'estaré esperant. Sempre t'estaré esperant".
La Marta torna amb el Toni perquè vol guanyar diners i creu que no pot anar a casa seva. Com que al Toni l'han acomiadat de la parada representa que ell i la Marta se'n van amb el cotxe per a no tornar, snif!

El món del Huari.- La Unió Esportiva Sant Andreu fitxa al Huari tot i que no el podrà incorporar en plantilla fins la propera temporada. La Montse li diu que l'estima i li demana ajut per tal d'allunyar-se del Jordi. El Huari, molt digne, li diu que no la vol veure més perquè li perdria el respecte i que si ella no el deixa tranquil serà ell qui haurà de marxar de St. Andreu.

El món de la Montse.- La seva família se'n va a veure la iaia de la Montse que està a les últimes. Sembla tenir por de quedar-se sola a casa. Cada cop que sona el telèfon pensa que és el Jordi i s'esvera. Quan el Jordi truca a casa seva, però, el deixa passar per tal que no hagi de dormir al cotxe. Se'l veu engripat i el que havia de ser un refugi per una nit s'acaba convertint en un niu d'amor.
La Montse, l'endemà, no va a treballar i passen el dia junts entre records i miratges de "parella".
El Quim, que sap que ha tallat amb el Huari per culpa de "- ...l'imbècil aquell de merda" (paraules del Quim), li explica a la Montse que, per culpa del mateix imbècil, gairebé talla les seves relacions amb la Clara. La Montse, indignada, li diu al Jordi que marxi i que no el vol tornar a veure més. La trucada de la Teresa dient-li que l'àvia s'ha mort la fa canviar d'opinió: li demana al Jordi que es quedi una altra nit.

El món del Fede i el Santi.- De moment, una cosa els lliga en el mateix món: la filla del Fede. La seva mare l'ha deixada a la porta de casa i se n'ha anat de viatge durant una setmana. El Fede diu que no vol fer de pare i toca el dos emprenyat.
El Santi cuida l'Alba i ho fa tan bé que la nena li acaba dient "pare". El Fede es mostra dur i esquerp vers la seva filla fins que les paraules del Santi i, sobretot, les de la Paquita , "- Quan l'hagis perduda no hi haurà res en aquest món que et sàpiga més greu", el fan reaccionar.

El món del Matt.- Després de discutir amb el Martí per la recollida de firmes a favor del Xicago, li acaba dient "- Em pensava que l'Olga era més intel·ligent. Ara ho començo a dubtar", referint-se al fet del seu casament.
El Matt també deixa les coses clares amb l'Olga: vendre el Xicago és anar contra la voluntat del seu pare i és un greuge pels veïns. L'Olga ha de veure com el Matt col.labora en la recollida de firmes a favor del Xicago abans de marxar emprenyada.

El món del Jordi.- Ja no torna a tenir ni un duro. El Martí li ofereix feina i ell l'engega a la merda. El fan fora de la pensió. Els seus pares no li volen afluixar la mosca si no es compromet a quedar-se a casa seva. La Núria se n'adona que el seu pare no està bé i li demana que torni amb la Carme però ell s'hi nega en rodó.
Acaba trucant a casa de la Montse per no passar la nit al cotxe. Quina barra arriba a tenir aquest xicot, grrrr!

El món de la Mari i el Santi.- Quan la Mari veu quin és el comportament del Santi amb l'Alba (la filla del Fede) i com sembla que se'l vol guanyar la productora, ataca amb l'arma que sap que és invencible: la seva filla. El mateix joc de sempre (un avorriment, el Santi sembla tonto de caure-hi altre cop)...ara sí, ara no...ara et parlo bé, ara t'engego a dida. El resultat és un Santi totalment derrotat que, per tal de poder veure la seva filla, és capaç d'accedir a passar-li a la Mari una bona mensualitat i a baixar-se els pantalons pel que fa al nom. La nena es dirà Desirée Esteva (de la Mari, no pas del Santi)

El món de la Laura i el Marcel.- Els dos continuen discutits i fins que el Quim no li diu a la Laura que faci les paus amb el Marcel abans de perdre'l, ella no reacciona. Sembla que, tot i els punts de vista diferents, superen aquest mal pas. La notícia de que el David pot ser acusat d'homicidi torna a girar la truita: "- Ves-te'n, desapareix de la meva vista", li diu la Laura al Marcel.






Casablanca

Setmana 26
Capítol 126 · Capítol 127 · Capítol 128
· Capítol 129 · Capítol 130

Històries Imprevistes
Bl@u


Tornar a Resums Març 2001
Tornar a Pàgina Resums




L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar