TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
SETMANA 25
del 12 al 16 de març del 2001
  Capítol 121 (dilluns 12/03/01)
Capítol 122
(dimarts 13/03/01)
Capítol 123
(dimecres 14/03/01)
Capítol 124
(dijous 15/03/01)
Capítol 125
(divendres 16/03/01)

..El món del David.- Li acaba explicant a la Marta les exigències del Benny i ella acaba passant per l'aro, brrrr! Clar que ni les paraules del David: "- Però oblida-ho, eh?"(després d'haver-li explicat què vol en Benny), ni les del Benny: "- Pensa en el teu amic. No estaria bé que per culpa teva tingués una desgràcia" li han deixat gaire marge de maniobra. Acaba al sofà de casa seva (mític per la quantitat i varietat de polvos) feta un moc, la joveneta. A sobre, quan li ho explica al David, aquest s'emprenya com una mona i li diu que ell no li havia demanat res.
El Marcel acaba descobrint perquè la Laura ha fet fora de casa el David. Li recrimina i, cosa curiosa, el David no l'acaba d'entendre. Ell està segur d'haver fet allò que era correcte. Sembla que hi ha un acostament entre el David i el Huari: funden el Club dels "que la caguen sempre" (dues ànimes bessones, en el fons). Quan el Huari veu que el David dorm a la lampisteria li ofereix casa seva i arriba just al punt d'aturar una baralla entre el Benny i el David. El David s'havia posat a mil després que el Benny li digués que volia més Marta i afegís "- La Marta me la faré meva quan vulgui i sempre que em surti dels collons".
El David, després de l'atac dels skins al bar del Peris, decideix agafar el toro per les banyes i va a trobar el Benny. Comencen una baralla, amb ganivet inclòs, de la que en surt sa i estalvi el David gràcies al Huari que l'ha seguit. "- Ti trobas bien? Doncs espavila. Jo tengo jugar al futbol", és tota la importància que el Huari dóna al fet d'haver-lo salvat d'una bona estomacada.
El David acaba a la presó després de la denúncia de l'Agustí perquè el Benny i Cia. l'acusen d'haver participat en l'apallissament de l'indigent. La darrera escena del capítol de divendres és força explícita: Àngel, Benny i tota la patulea de peu davant un David assegut a terra al pati de la presó. L'Àngel li diu : "- Benvingut, xivato, s'ho passarem bé". Ells potser sí, però el David, ho dubto.

El món de la Montse.- Després del polvet ràpid i incòmode al cotxe del Jordi, la Montse diu: "- No sé perquè ho hem fet, no tornarà a passar"(Suposo que la fredor i la cara de babau del Jordi han sigut decisives en aquesta afirmació). El Jordi sembla alleujat. A la perruqueria descobrim el perquè de la fugida de la Montse de l'Ajuntament: tenia molta vergonya. No té tanta sort el Huari en els descobriments: no acaba d'aclarir on era la Montse a la matinada si no era a casa (ui, ui, ui...) A la Teresa no li fa cap gràcia que la Montse enganyi al Huari: si no se l'estima li ha de dir clar i català.
La Montse està feta un embolic - té por d'ell, d'ella mateixa, no sap si l'estima prou- i parla amb el Huari sobre els seus sentiments. Queda palès que l'un i l'altra no veuen igual la seva relació: la Montse no es vol casar, ni tenir més fills; el Huari creu que, si s'estimen, s'han de casar.
L'entrenador de futbol del St. Andreu proposa al Huari fer-li una prova per tal de veure si pot entrar a l'equip de futbol. Tots els membres de la família de la Montse el van a veure quan juga (fins la Teresa ho fa, d'amagat) menys ella que s'ha d'inventar una excusa per justificar que s'ha quedat a casa. Quan anava a sortir ha trucat el Jordi i...la carn és feble (i, de vegades, sembla que el cervell també!)...doncs rebolcada al canto!
La Montse li diu al Huari que vol tallar (tot i que ell sembla que entén i accepta les seves condicions pel que fa a la relació) perquè ha estat amb algú el dia del casament de la Clara i el dia del partit. Intenta explicar-li el perquè però el Huari es posa a mil perquè l'ha enganyat i, a sobres, sap que ha estat amb el Jordi. Li aixeca la mà i se'n va, com una moto, abans de deixar-la caure.

El món de la Clara.- Lagarto, lagarto... escolteu una de les seves primeres frases quan arriben a casa acabats de casar: "- Jurem que sempre serem feliços" (Clara) "- T'ho juro. Ara i sempre" (Quim)

El món de la Carme.- Està sola però el pitjor de tot és que s'hi sent (que no és el mateix). Sap que el Jordi continua estimant la Clara: "- Continues pensant en ella, només en ella. Ni la Núria ni jo t'importem", diu. I, alhora, li demana que es quedi amb ella i que no la deixi sola. El Jordi en passa olímpicament.
El Martí la va a veure a la consulta i li fa saber que s'ha casat amb l'Olga tal i com ella li havia demanat que fes. Apa, un altre a afegir a la llista de "m'han deixat sola". Parla amb la psicòloga per veure si la Núria pot tornar a viure amb ella però la "patinadora" li desaconsella.

El món de l'Adrià.- Quan el Jordi va a casa seva per tal de veure la Núria, a l'Adrià li falta temps per a dir-li que deixi en pau la Clara i que si la torna a importunar amb la seva presència o li porta drogues se les haurà de veure amb ell.

El món de la Paquita.- Tercera intentona de robatori amb el Toni & Cia. Té por però vol els diners. Condueix la furgoneta tot i que la Lola li ha tirat les cartes i li ha dit que hi haurà problemes. Quan volen entrar a la casa es connecta l'alarma i la furgo no s'engega. Mentre el col.legui intenta fer el pont al cotxe, el Toni li venta una bufa a la Paquita que s'ha posat histèrica. Després d'aquest ensurt la Paquita li diu al Toni que no vol continuar i que ell també ho hauria de deixar.

L'Isabeleta descobreix que el Toni i la Marta tenen relacions íntimes. La seva religió condemna el fet de que una mare i una filla s'entenguin amb el mateix home. Així és que li ho fa saber a la Paquita. La baralla, quan la Marta arriba a casa, és descomunal i els retrets es succeeixen: "- T'has embolicat amb aquell desgraciat?" (Paquita) "- Tota la culpa és teva i només teva" (Marta).
La Paquita té una setmana de feina a casa del Santi perquè la Teresa ha de marxar a Vinaròs per problemes familiars. Va a buscar el Toni a la parada i li diu que no s'acosti més a la seva filla perquè el denunciarà (la Marta és menor d'edat). Està molt indignada i, encara, no en sap de la missa la meitat.

El món del Santi.- Va a fer la prova per la pel.li porno i s'adona que no tot són flors i violes: quan la cosa està en marxa...pataplam! tallem que hem d'esperar a no sé qui. Acaba cansadíssim el xiquet. Una de les productores de "Vides de Lloguer" que ha deixat la feina li ofereix treballar com a presentador d'un programa infantil. Ell accepta.

El món de la Mari.- Després d'una ecografia sap que espera una nena i comença a pensar noms. El que més li agrada és Jenifer però com que sembla que no agrada a ningú més es decanta per Desiré (de lunes a martes...) Li falta temps per jugar al gat (ella) i la rata (ell) amb el Santi. Que si seràs pare d'una nena però no te la deixaré veure, que si ja m'està bé que em donis diners però a tu no t'importa la nena... I el calçasses del Santi aguantant estoicament i anant-li al darrera, brrrrr!

El món de la Marta.- Sembla mentida com ha pogut arribar fins aquí, la veritat. Fins fa no res era la filleta del seu papà i ara se la passa per la pedra qui vol. Li explica al Toni què ha fet pel David i la reacció del "xoriço" és doble. Va a veure al David i l'amenaça si no deixa en pau la Marta i, per altra banda, li parla a la Marta de fer-s'ho amb homes de peles que ell li triarà. La Marta el fa fora de casa.
L'endemà es passa el dia sentint-se a dir "puta": li diu el David, li diu la seva mare quan sap que s'entén amb el Toni, el Toni li considera... doncs...tant per tant, pensa, que m'ho diguin amb raó i amb les butxaques ben plenes. Va a buscar el Toni a la parada i li diu que accepta l'oferiment d'anar amb homes cobrant. La primera cita no es fa esperar. L'home podria ser el seu avi i el Toni diu que dels diners ja se n'encarregarà ell. Quan la Marta torna a casa deixa damunt la taula 25.000 ptes i li diu a la Paquita que ella també sap guanyar diners. La Paquita veu clar que això és un "negoci" del Toni. El que no es pot ni imaginar és quin tipus de negoci és.

El món del Marcel i la Laura.- El Marcel creu que l'Agustí ha de denunciar els qui l'han agredit en contra de l'opinió de la Laura, l'Agustí i la seva núvia. Quan el Marcel arriba al bar de Peris i li expliquen què ha passat creu que ja ha arribat el moment de parlar clar. Aconsegueix que l'Agustí denunciï els fets a la policia. Això no fa cap gràcia a la núvia de l'Agustí que li diu que si li passa alguna altra cosa al seu company, ell en serà el responsable. Un cop el David és a la presó el Marcel li diu a la Laura que va ser ell qui va convèncer a l'Agustí per tal que posés la denúncia. La Laura no només s'enfada molt sinó que li diu: "- Si li passa res al meu germà tu seràs el responsable". Ja tenim el Marcel carregat de responsabilitats, uffff!

El món de l'Olga.- L'Olga, sense gaires miraments, li diu al Francisco que ha venut el Xicago i que el tiraran a terra. El Martí s'embutxaca la seva comissió en l'afaire: 25 milions de res.

El món de la Cinta i el Peris.- La banda d'skins, cansada de buscar el David sense cap resultat, va amb pals al bar del Peris. Fan la trencadissa que poden i colpegen el Peris davant els clients morts de por. És la Cinta qui atura aquest despropòsit amb una barra metàl·lica que fa picar damunt del mostrador. La banda toca el dos després de dir-los que quan trobin al David sabrà el que és bo. La Cinta i el Peris no entenen res. La Cinta va a buscar el David a la lampisteria i li explica què ha passat. Vol que el David torni a casa perquè és el lloc més segur. Quan el David, després de la baralla amb el Benny decideix tornar a casa i demanar perdó al seu pare, la policia el va a buscar.














Casablanca

Setmana 25
Capítol 121 · Capítol 122 · Capítol 123
· Capítol 124 · Capítol 125

Històries Imprevistes
Bl@u


Tornar a Resums Març 2001
Tornar a Pàgina Resums




L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar