TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)
TRANSGREDIU!!!!  és carnestoltes!!
SETMANA 23
del 26 de febrer al 02 de març del 2001
  Capítol 111 (dilluns 26/02/01)
Capítol 112
(dimarts 27/02/01)
Capítol 113
(dimecres 28/02/01)
Capítol 114
(dijous 01/03/01)
Capítol 115 (divendres 02/03/01)

..L'univers de la Clara.- Es comença a enfosquir. Tanta felicitat no podia durar gaire més. El passat de la Clara serà un obstacle per tal de poder acollir el Max. Però la Clara i el Quim no es desanimen i es concentren en els preparatius de la seva boda. Els agradaria que el David fos el testimoni i, després del rebuig inicial del nebodet, l'Impala que li regalen aconsegueix el seu sí. L'Impala (la moto que el Peris li va rifar i amb la què el Ramon va tenir l'accident) arriba amb un missatge clar que li dedica la Clara: Lluita per allò que vols. I, això mateix és el que fa ella, lluitar per poder tenir el Max en règim d'acollida: li demana a la Núria que parli bé d'ella, com a mare, quan l'assistent social li demani el seu parer.

L'univers de la Montse.- Tot i que el Huari intenta disculpar-se amb l'Ivan per la seva actitud durant el sopar ell no el vol escoltar. El Narcís, però, li diu que ell sí que el perdona. La Montse està amoïnada perquè el cop de puny del Huari damunt la taula fa que la seva relació no avanci. El Huari va a veure la Teresa per tal de disculpar-se però es tornen a enganxar. La Montse creu que han corregut massa i que ara tot és pitjor que abans. No vol ni anar a sopar a casa del Huari. L'Ivan es disculpa amb el Huari per la seva actitud i reconeix que l'únic que vol és veure a la seva mare feliç.

L'univers de la Mari.- Com sempre centrat en el Santi i en com fer-se'l seu. El desprecia quan parla amb ella i la vol ajudar econòmicament amb la criatura però, a la vegada, el vol fer posar gelós amb el Ramon. Què barroera arriba a ser! Les seves companyes de feina li fan veure que no està bé donar esperances al Ramon si no li agrada, però la Mari les hi diu que si ell ho sap i li sembla bé, no hi veu cap problema.

L'univers del Santi.- Sembla que ara mateix no veu més enllà del fill que espera la Mari. Ni els problemes que té el Fede amb la seva ex i la seva filla li fan obrir els ulls. Si és que és un carallot! El Toni torna a aprofitar la seva bena tendra i l'obliga a donar-li 25.000 pets. per a les primers despeses de la criatura, grrrrrr! Diners que la Mari, evidentement, no arriba ni a olorar.

L'univers de l'Adrià.- L'Adrià explica al Quim com el va fer de feliç la paraula "papa": "- Em va dir papa...Li ha costat mitja vida". Sembla que comença a entrar en el tema del matrimoni de la Clara i el Quim tot i que ho veu tot massa precipitat. Comença ha dissenyar la nova habitació del Max que muntaran a casa de la Clara.

L'univers de la Paquita.- Cada cop està més lligada al Toni que la porta per allà on vol, com a totes. Vigila el robatori des de la furgoneta amb l'ordre de trucar pel mòbil si s'atansa algú i és incapaç d'adornar-se de que han anat a fer els dos penques a la casa del milionari. La Paquita diu que, en el fons és un bon noi, sobretot quan li paga la feina, i no se n'està d'anar-se'n altre cop, al llit amb ell. Suposo que canviarà de parer quan sàpiga que comparteix la màquina de sexe amb la seva filla, brrrr!

L'univers de la Núria.- Comença a demostrar símptomes de gelosia. El fet que la Clara vulgui acollir el Max la posa una mica neguitosa, tot i que, de moment, no ho verbalitza. De fet, no ho vol ni reconèixer però s'enfada molt quan la Clara li demana que parli bé d'ella a l'assistent social. Ni la psicòloga, de moment, aconsegueix que afronti la realitat: la possible acollida d'en Max l'angoixa perquè li recorda allò que ella mai ha tingut de la seva mare biològica.

L'univers del Peris.- La Cinta aconsegueix que el Peris pagui l'aposta després de parlar amb el Marcel i adonar-se que no té gaires moments especials per a recordar de fa uns anys cap aquí. La nit al Ritz és per a plorar: s'han portat el sopar en una maleta i després de menjar i beure el Peris s'adorm mentre espera que la Cinta s'acabi d'arreglar. L'endemà tot són males cares i la Cinta li assegura que no tornaran a dormir al mateix llit fins que el Peris pagui l'aposta com cal: una nit per a recordar a la suite del Ritz.

L'univers de la Marta.- Sembla que el Toni hi comença a entrar. Quan la va veure sortir de la dutxa, tapada amb una tovallola, va fer cara de: "què faig jo amb la mare si la filla està tan bona?" L'endemà ja són al llit i la Marta sembla que, fins i tot, n'està una mica penjada.

L'univers de la Carme.- Després de la visita que li fa la Núria amb l'excusa de buscar roba i estudiar una mica, la Carme truca al Jordi que està en una clínica de reabilitació. Li parla del sola que es sent i de les ganes que té de que el Jordi es recuperi per tornar a formar una família. La cara del Jordi a l'altra banda del telèfon és un poema. No diu res i penja lentament. Suposo que s'aguanta les ganes de cridar: "si és això el que m'espera quan surti...el primer que faré serà col·locar-me una sobredosi!" La Carme, que no ha vist la cara del Jordi, li exposa a la Núria la possibilitat de tornar a ser una família com abans, quan eren feliços (segons ella). La Núria no només fa la mateixa cara que el seu pare, sinó que s'escaqueja i marxa dient que té pressa.

L'univers de la Vicenta.- Després de demanar més parers a especialistes i de recórrer a més anàlisi ha de prendre una decisió. Tots els metges li han dit que per tal de començar el tractament per aturar el càncer ha de perdre la criatura. Si no ho fa el risc de morir és molt alt. La Vicenta sap que el tractament de xoc per aturar la seva malaltia pot no ser definitiu i, tant per tant, opta per esperar a tenir el fill abans de començar-lo.

L'univers del David.- Les seves idees s'enfronten, aquesta setmana, amb la crua realitat. D'una banda, un amic marroquí del Huari que és mecànic li ofereix ajuda per arreglar l'Impala i per a comprar les peces de recanvi a baix preu. D'altra banda, descobreix que la seva germana té els anticossos de la Sida. La Laura li ho diu després d'haver de sentir de boca del David que " - Els gais, les putes, els ionquis i els sidosos haurien de morir i que la Sida és un bé de déu per alliberar el món d'aquesta plaga".



Casablanca

Setmana 23
Capítol 111 · Capítol 112 · Capítol 113
· Capítol 114 · Capítol 115

Tornar a Resums Febrer 2001
Tornar a Pàgina Resums




L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar