TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

SETMANA 21
del 12 al 16 de febrer del 2001
  Capítol 101 (dilluns 12/02/01)
Capítol 102
(dimarts 13/02/01)
Capítol 103
(dimecres 14/02/01)
Capítol 104
(dijous 15/02/01)
Capítol 105
(divendres 16/02/01)

..Aquesta setmana ha començat amb "plantades" generals:
- La Clara "planta" el Quim al Liceu per tenir cura del Jordi que li demana ajut per desenganxar-se de la droga i llença la droga que li ofereix el pare de la seva fila pel forat del water.
- El Quim "planta" la Clara a casa perquè creu que s'està buscant un bon problema.
- La Montse "planta" la seva família a mig sopar per demanar disculpes al Huari i explicacions sobre el que ell li va dir: "- Actues igual que el Jordi"
- El Huari "planta" la Montse i es nega a baixar del burro.
- La Laura "planta" la canya al David: Si no troba feina i canvia d'actitud haurà de marxar de casa seva.
I, després de les "plantades"...continua la festa:

El Marcel continua amb la seva ratxa periodística i redacta un article sobre les connexions de l'Àngel Bru (té gràcia el nom i cognom!) amb grups neonazis europeus. Això crea més tensions amb el David i fa que la Laura s'entesti en buscar-li feina en un darrer intent per redimir-lo. Dilluns el david començarà a treballar amb el Quim sota les ordres del Huari. Les dues parts, en teoria, s'hi han avingut.

La Marta continua insuportable amb les seves exigències filials i la Paquita continua arrossegant un sentiment de culpa bestial sense saber dir: prou! Arriba a demanar feina al fastigós del Sabater que li diu "clarito, clarito" què n'espera d'ella: favors especials, grrrrrr!

El Martí continua el seu joc brut amb l'Olga. Ara la vol portar a donar una volta per tal de "mimar-la" perquè se l'estima molt (no diu "la seva butxaca", però tots ho entenem menys ella, brrrr!)

L'Adrià i la Núria continuen la seva convivència a tranques i barranques. L'avi deixa molt clar que allò es casa seva i que si no li agraden les nornes només cal tocar el dos. La Núria també té molt clar que no pot fer altra cosa que quedar-se. Si més no, la seva gola li ho agraeix: s'han acabat els crits i les sortides de to esgargamellant-se. Quan la Núria trenca el projector de l'Adrià ell li dóna l'ultimàtum: Surt d'aquesta casa i no tornis sense el Trasto. La Núria, que s'ha tornat obedient, ho fa a la darrera escena del capítol del divendres: Torna acompanyada del Trasto.

El Jordi continua boig per la Clara i arriba a dir al Quim : "- Prefereixo que sigui desgraciada al meu costat que feliç amb qualsevol altre" El Quim no només no comparteix aquesta opinió sinó que tampoc vol compartir la Clara. El resultat és que la parella novell trenca les relacions. La Clara, tipa de que el Jordi li esguerri la vida, el fa fóra i acaba demanant-li al Quim -que no la vol ni sentir parlar- que es casi amb ella.

: La Teresa continua la seva lluita "No volem moros a casa" i intenta que l'Ivan s'adhereixi a la causa. L'anunci públic de la Montse pel que fa a les seves relacions amb el Huari i l'avís de que divendres el Huari soparà amb la família, agreuja el problema. La Teresa es tanca en banda i no pensa fer el sopar, au! L'Ivan, de moment, diu que ell no es vol posar en la vida de la seva mare. I, acaba posant-s'hi tan poc que ni tan sols sopa amb ells excusant-se amb un mareig. La Teresa acaba fent el sopar...però quin sopar: canalons amb carn de porc! El Huari va engollint com pot (educat ho és, el noi!)

La Mari i el seu germà continuen fent el xoriço tant com poden. La Mari té (?) una lipotímia davant del Santi i aconsegueix que el futur papa vegi una ecografia de l'embrionet quan la porta a l'hospital. Queda "tocat" el xiquet, ufff!
El Toni camela la Isabeleta amb lloances vers la seva religió i aconsegueix 15.000 del seu moneder. Havien de ser per a pagar els diners que va prendre de la botiga de la Pilar però...també es camela el Ramon posant-hi la Mari com a escut i els diners no arriben al seu lloc. El Ramon, per tenir contentes la Pilar i la Mari és qui deixa els diners a la caixa de la parada.

La Vicenta continua amb el seu embaràs però ara ja no són tot flors i violes. El mal que li fa la cama podria ser un principi de trombosi i hi ha el risc de que el tumor s'hagi reproduït. Un seguit de proves mèdiques ens donaran més llum sobre el tema la setmana vinent.







Casablanca

Setmana 21
Capítol 101 · Capítol 102 · Capítol 103
· Capítol 104 · Capítol 105

Tornar a Resums Febrer 2001
Tornar a Pàgina Resums




L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Sadie, Bl@u, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar