TV 3

©
xagori - WEB STAP
enllaç a la web de TV3

La telenovel·la de TV3 que pren com a referència Sant Andreu de Palomar
S'emet de dilluns a divendres en horari de sobretaula (s/ les 15.40)

SETMANA 17
del 15 de gener al 19 de gener del 2001
  Capítol 81 (dilluns 15/01/01)
Capítol 82 (dimarts 16/01/01)
Capítol 83
(dimecres 17/01/01)
Capítol 84
(tplana) Capítol 84 (Spock) (dijous 18 gener 2001)
Capítol 85
(divendres 19/01/01)

..La setmana de la Laura.- La notícia de que té la Sida afecta molt als seus pares. Pateixen per la seva salut i s'adonen que en saben ben poc de la malaltia. La Cinta se sent una mica deixada de banda quan la Laura li diu que la Mari, el Marcel i el Santi ja ho sabien. El patiment del Peris per la Laura provoca un nou enfrontament amb el seu fill que no sap res de la malaltia de la seva germana. Els Peris es plantegen la possibilitat d'assistir a reunions de teràpia de familiars de malalts de la Sida. La Laura li explica al Quim que els seus pares estan preocupats perquè ella està malalta. El Quim li diu que li sap molt de greu i que pot comptar amb ell pel que sigui, com sempre ha fet.

La setmana de la Núria.- El fet d'haver trobat a la seva mare amb el Martí farà que la seva vida faci un tomb de 270º. La Carme intenta treure ferro a la situació i li diu que no tornarà a passar, però la Núria ja no escolta res, ni ningú. Se sent enganyada per tothom i comença a fer la punyeta: arriba a casa a les 7 del matí sense avisar, va amb el David, s'inicia amb el tema "pastilles", passa de l'Insti... La situació s'acaba de complicar quan la seva àvia intenta comprar (quina novetat!) la seva "bondat" amb la promesa d'un cotxe i la Farmàcia. La Núria l'engega i, com a revenja, accepta la proposició que anteriorment havia rebutjat del David: robar pastilles a la Farmàcia. Agafa les claus i, amb el David, esperen que tot estigui tancat per a entrar-hi. La Núria està molt nerviosa i dubta del que està fent. El David, a més a més de les pastilles, "manga" els diners de la caixa. En ple robatori, el Peris baixa al bar a buscar un got de llet per la Cinta que no pot dormir i veu llum a la Farmàcia. Sospita que hi ha un robatori i truca a la policia. La Núria cada cop està més penedida del que està fent i acaba marxant corrents. El David continua buscant les pastilles i surt de la Farmàcia en el moment en que el seu pare s'hi dirigeix amb una barra de ferro. El Peris no pot aturar el lladre però troba a la porta el guant que aquest ha perdut en la fugida: sap que és del David.

La setmana de la Clara.- Aquesta setmana la Clara treu pit i s'enfronta amb el Toni quan ell va a casa seva a buscar les joies que no estaven dins l'osset de peluix. La Clara li diu que ja les té la policia i, quan el Toni l'amenaça i li demana una compensació, ella li planta cara i el Toni se'n va dient que "- Això no quedarà així". Quan el Quim surt de la presó la va a veure i ella sembla disposada a enrotllar-se. El Quim l'atura amb aquestes paraules: "- No he donat la cara per tu a canvi de fotre un clau". Queda ben palès que la Clara l'estima, se sent bé amb ell, però que no n'està enamorada.

La setmana del Martí.- El Martí ens ha obsequiat amb tot un desplegament de males arts i enganys: li diu a la Carme que ha trencat amb l'Olga per ella (quan ha estat l'Olga qui li ha dit que ho deixessin de moment perquè necessitava més temps); li diu a l'Olga que no pot viure sense ella i que canviarà (quan la Carme el refusa definitivament per no perdre la Núria i li diu que es casi amb l'Olga i que l'oblidi); lloga una detectiu per a seguir la Paquita i el Toni i agafar-los "in-fraganti" si es presenta l'ocasió (quan la Marta li diu que la seva mare s'ho havia muntat amb el Toni); va a veure el Carles al cinema i li diu que la Paquita és a casa seva amb el seu amant (quan la detectiu el truca i li diu que el Toni és a casa d'en Carles). En fi...una joia de noi, atent i servicial.

La setmana de l'Olga.- Una setmana horrorosa, sobretot pel que fa al final. Parla amb el Martí i li diu que ho vol deixar córrer, de moment, perquè necessita estar segura dels seus sentiments abans de casar-se. Es reconcilia amb el seu pare després d'explicar-li que ha trencat amb el Martí. Treu la bandera blanca amb la Paquita i sembla disposada a visitar la casa pairal de tant en tant. Parla amb el

Matt que s'avé a revelar el perquè del seu capteniment, tot i sentir alguna cosa per ella. La confessió és interrompuda pel Carles que arriba a la Fusteria molt exaltat després de trobar la Paquita als braços del Toni. El Carles té un atac (d'alguna cosa que no sabem, encara) i el Matt li dóna l'extremunció davant l'atònita mirada de l'Olga que anava a trucar una ambulància.

La setmana de la Paquita.- Quan el Toni veu que no en traurà res de la Clara va a veure la Paquita i l'amenaça amb explicar la relació que han tingut al Carles si no li dóna diners. Acaba donant-li 100.000 ptes. per tal que calli. La Clara, quan ho sap, li diu que no ho hauria d'haver fet perquè ara no se'l treurà de sobre (premonitòria que és ella). El primer sopar a la casa del Carles és per a plorar: la Marta no para de mossegar i bordar. La situació és suavitza quan la Marta sent una conversa en la que el Carles intercedeix per ella. La Paquita i el Carles són feliços unes quantes hores perquè sembla que les filles respectives comencen a entrar en la seva història. Però tot es fa miques quan el Toni va a casa del Carles a demanar, altre cop, diners a la Paquita. Ella s'hi nega en rodó i està disposada a explicar-ho tot al Carles per tal que no li continuï fent xantatge. Li dóna 10.000 ptes. perquè se'n vagi i el Toni l'agafa i l'arrossega al sofà per acomiadar-se. La Paquita intenta desfer-se d'ell sense aconseguir-ho. Quan el Carles entra al saló i veu l'escena se'n va sense deixar que la Paquita s'expliqui dient que l'Olga i el Martí tenien raó. La Paquita té un atac de ràbia i no para de colpejar el Toni (i això que no sap el final, pobrissona!)

La setmana de la Pilar.- Per tal d'enterrar l'Esteve han hagut de remoure les despulles del Pau. Això ha afectat molt la Pilar que, quan ja són a casa, tracta el Ramon com si fos el Pau. Fins li arriba a dir que déu l'ha enviat per tal que no estigui trista i que ell és la reencarnació del Pau. El Ramon està molt incòmode i, tot i que vol ajudar-la, no vol permetre aquests desvariejos. L'endemà la Pilar li vol regalar el cotxe que havia sigut de l'Esteve però el Ramon no sap què fer. La Pilar li diu que el que li va dir després de l'enterrament era perquè estava molt afectada i confusa per les pastilles que s'havia pres, que ja sap que el Ramon no és el seu fill però que li agradaria que es quedés amb ella. El Ramon, aconsellat per la Mari, acaba acceptant la seva companyia i el cotxe. Va a l'hospital a veure la Remei (el Ramon ja no porta el guix tot i que s'ajuda d'una crossa) però els seus pares li diuen que ella no en vol saber res d'ell.

La setmana de la Mari i el Santi.- La Mari explica al Toni que no ha avortat i que el Santi no ho sap. Amb l'excusa d'anar a buscar les coses de la Mari a casa del Santi, el Toni hi fa una destrossa i provoca al Santi per a barallar-s'hi però el Santi no mou ni un dit i ha de marxar sense poder-li xafar la cara. El Marcel li explica al Santi que la Mari continua estant embarassada i ell hi parla per dir-li que ha d'avortar: la Mari l'engega a la merda. Al mateix lloc l'engega la Raquel quan el Santi li explica tot el sidral i li demana de tornar a estar junts.

La setmana de la Montse.- Després de parlar amb les companyes de "La Permanent" del Huari, la Montse aconsegueix de fer-se convidar a sopar per ell i passen junts una bona vetllada. Vol continuar aquesta relació perquè se sent estimada i molt ben tractada. La seva mare hi posa pegues però ella diu que farà el que li sembli.

La setmana del Jordi.- Una sola intervenció però productiva. Troba a l'Olga i li diu que el Martí no l'estima i no la té per a res. Li assegura que ella només li importa pel solar del Chicago. És a partir d'aquí que l'Olga trenca amb el Martí.



Casablanca

Setmana 17
Capítol 81 · Capítol 82 · Capítol 83
· Capítol 84 tplana · Capítol 84 spock · Capítol 85

Tornar a Resums Gener 2001
Tornar a Pàgina Resums





L'equip de la WEB STAP ©
amb l'esplèndida col·laboració dels amics i amigues
noc, tplana, Koko, Spock, Channing, Ítaca, Bluegirl, Lubosch, Casablanca i altres 'cardíacs'
procurem cercar la informació, dades, imatges i fer resums,
per tal que els andreuencs, i la resta de catalans (en el sentit més ampli)
coneguem quina imatge es dóna de nosaltres.


webstap@sant-andreu.com

WEB STAP - Pàgina Inici

Tornar