el bloc de No'm Tapis!
el bloc de No'm Tapis!No’m Tapis!

és una jove Companyia Teatral sense ànim de lucre. Sentim el teatre, gaudim del teatre i advoquem per una proposta escènica de qualitat.
Història:
La idea primigènia de crear No’m Tapis! va sorgir del curs de teatre impartit pel Miquel Àngel Mateu al Casal Catòlic de Sant Andreu. La immediata connexió entre els actors ens va impulsar a donar una part de nosaltres en el desenvolupament d’un projecte comú.
Tres anys més tard, durant l’habitual sopar de setembre ens vam engrescar a fer realitat la nostra idea. A l’hora del cafè ja estàvem signant el nostre primer document.
No’m Tapis! quedava oficialment inaugurat.

 Membres:
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Mar Peris
Ivan Sanchez
Roc Peris
Marina Bernat
Sónia Gutiérrez
Dani Gómez
Anna Maria Vicente
Núria Català
Mercè Català
vàrem debutar l'abril 2010 al Casal Catòlic de Sant Andreu: representant per primer cop una obra de teatre amb motiu de la celebració del 25è aniversari del Grup Cultural i Recreatiu Benavinguts del Casal Catòlic de Sant Andreu. L'obra escollida és la fantàstica comèdia Criatures de la companyia T de Teatre (amb texts de Sergi Belbel, Paco Mir, Míriam Iscla, David Plana, Joan Ollé, Yolanda G. Serrano, Josep Pere Peyró, Àgata Roca i Jordi Mollà)

Pintors de Sant Andreu de Palomar
Actors/Actrius Andreuencs
Receptes Andreuenques
Cinema AndreuencRelats AndreuencsEscultors AndreuencsArtesans AndreuencsMúsics AndreuencsFotògrafs Andreuencs
Esportistes Andreuencs
per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP
webstap@sant-andreu.com

Tornar