Comunicat
21 febrer 2006
La Plataforma “Pel dret de decidir” es reafirma en els principis i el lema del manifest
“Som una nació i tenim el dret de decidir”


Els organitzadors de la manifestació del 18F reiteren que la societat civil organitzada ha de poder expressar les seves opinions sobre el present i el futur del país i que aquestes haurien de ser tingudes en compte.

La Plataforma “Pel dret de decidir” (www.tenimeldretdedecidir.org), formada a hores d’ara per més de sis-centes cinquanta entitats i moviments socials, ha anunciat avui en roda de premsa al Centre Internacional Escarré per a les Minories Ètniques i les Nacions (CIEMEN) que es reafirma en els principis i el lema del manifest “Som una nació i tenim el dret de decidir”.

Els impulsors de la mobilització del 18F han reiterat davant la premsa que la societat civil organitzada ha de poder expressar les seves opinions sobre el present i el futur del país i que aquestes haurien de ser tingudes en compte per part de les forces polítiques. La Plataforma també ha avançat que pretén estendre territorialment i sectorialment el seu missatge i alhora demanar entrevistes amb el president de la Generalitat, el president del Parlament i el síndic de greuges.

Les accions que durà a terme la Plataforma pròximament --i que inclouen un acte pels volts de Sant Jordi-- es van acordar a l’Assemblea d’ahir, un cop votada la continuïtat dels treballs en favor del dret que té el poble català, com qualsevol altre, a decidir el seu futur sense interferències d’altres nacions. En aquest sentit, la Plataforma també es proposa seguir treballant amb la voluntat de sumar al seu sí les entitats,
moviments socials i partits polítics absents fins a dia d’avui.
1.000.000 de catalans ho hem deixat clar