ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

Una "punyalada per l'esquena" -
AVUI 14/02/04


"Els ve´ns detectem les grans dificultats per accedir a un habitatge dels joves que volen emancipar-se
i proposarem que tots els habitatges siguin de lloguer"

El secretari de la Federaciˇ d'Associacions de Ve´ns de Barcelona (FAVB), Joan Garcia, va qualificar ahir de "punyalada per l'esquena" i "d'estafa" la compra dels quarters de Sant Andreu per part del Consorci de la Zona Franca (CZF) i no de l'Ajuntament, i ja va anunciar que l'entitat organitzarÓ una campanya de protesta. El futur de les casernes ha generat forša expectatives al barri de Sant Andreu. DesprÚs de les divisions ve´nals que va provocar la presŔncia massiva d'immigrants, els diversos colĚlectius i entitats havien tornat a fer front com˙ per resoldre el desallotjament i planificar els usos futurs.

Les entitats del barri, sota el lideratge de l'Associaciˇ de Ve´ns, proposa destinar els solars a equipaments i habitatges de lloguer, per˛ de titularitat p˙blica.

 

"Els ve´ns detectem les grans dificultats per accedir a un habitatge dels joves que volen emancipar-se i proposarem que tots els habitatges siguin de lloguer", explicava GenÝs Pascual, portaveu de l'Associaciˇ de Ve´ns i membre de la Xarxa d'Entitats del barri.

Els ve´ns no posaran cap inconvenient a la implantaciˇ dels equipaments escolars i sanitaris. NomÚs insistiran a "reservar un bon nombre de metres quadrats per a zona verda", remarca Pascual. El desacord principal seran els 500 habitatges a preu de mercat que el CZF hi aixecarÓ. Pel que fa a la part dels terrenys que el Consorci cedirÓ al consistori, Garcia tem que l'Ajuntament vulgui construir-hi un hotel qualificant-lo d'equipament.


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici