ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

CiU preferiria que ho hagués comprat l'Ajuntament -
AVUI 14/02/04


"Hi ha maneres de construir els pisos que es necessiten, però seria millor que els faci l'Ajuntament i no un privat".

El grup municipal de CiU i el seu líder, Xavier Trias, s'han quedat sols en la defensa d'una altra sortida per a les casernes de Sant Andreu. Tant l'equip de govern (PSC, ERC i ICV) com el PP veuen amb bons ulls la compra per part del Consorci de la Zona Franca. Trias lameta que "l'Ajuntament i l'alcalde Joan Clos no hagin comprat el solar. Han vist passar per davant l'oportuniat històrica de comprar el solar i construir-hi habitatges de lloguer i de propietat municipal, i l'hauran desaprofitat".


 

Ha estat una ocasió "única i irrepetible" per comprar uns terrenys que passarien a incrementar el patrimoni municipal. Trias sempre ha defensat que l'existència d'un parc d'habitatges municipal i de lloguer permetria abaratir el preus immobiliaris i incidir sobre aquest mercat. "Hi ha maneres de construir els pisos que es necessiten, però seria millor que els faci l'Ajuntament i no un privat".


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici