ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

L'ajuntament netejarÓ la setmana que ve la caserna de Sant Andreu - Jordi Corachàn


Ľ L'Administraciˇ local accepta enderrocar les ru´noses naus interiors dels recintes militars
Ľ Defensa i municipi sol.licitaran l'autoritzaciˇ del jutge per portar a terme el pla de sanejament


L'enderroc de les naus i la neteja de la caserna de Sant Andreu ja no estÓ en l'aire. Una brigada municipal efectuarÓ aquests treballs la setmana que ve. La decisiˇ Ús fruit del principi d'acord aconseguit entre el Ministeri de Defensa i l'Ajuntament de Barcelona, que dimecres passat va revelar aquest diari.

Fonts de Defensa i de l'ajuntament estan d'acord a enderrocar les naus interiors de les casernes no utilitzades per immigrants i okupes, que qualifiquen d'"urgŔncia immediata". La decisiˇ s'ha pres desprÚs de les protestes ve´nals i desprÚs d'estudiar els informes tŔcnics sobre la possibilitat d'ensorrament i el perill que aix˛ suposaria per a les 500 persones que hi resideixen. TambÚ volen netejar el recinte de tones d'escombraries, per por d'una epidŔmia.

Hi ha acord perquŔ la demoliciˇ i la neteja la porti a terme una brigada municipal.

 

Fonts municipals van assegurar que a principis de la setmana que ve sol.licitaran autoritzaciˇ judicial per emprendre aquests treballs. "Es tracta de mitigar el problema", va assegurar un alt cÓrrec de l'ajuntament.

Fonts de Defensa van expressar la seva confianša que el jutge que tramita la demanda civil de desnonament prengui una decisiˇ aviat per procedir al desallotjament i recol.locaciˇ de les persones que ocupen el recinte militar.

REBUIG AL RACISME
Una representant de la Plataforma Ve´nal va rebutjar ahir que el seu grup sigui racista com han dit entitats de Sant Andreu. La portaveu va afegir: "Volem que la gent --els immigrants-- que ho necessiti sigui atesa i reallotjada adequadament". Ahir a la nit, 200 ve´ns van tallar la Meridiana.

 


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici