ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

Defensa accepta vendre una antiga caserna de Sants a l'ajuntament - Jordi Corachàn

DECISIÓ SOBRE LA PROPIETAT D'UN RECINTE MILITAR EN DESÚS
• L'acord evita la subhasta de la finca del carrer de Roger per a negocis immobiliaris


No hi haurà subhasta, ni especulació urbanística. L'Ajuntament de Barcelona adquirirà l'antic aquarterament del carrer Roger, números 48 al 64, al barri de Sants. Aquests terrenys, de 2.545 metres quadrats, estaven inclosos en la llista d'una desena de finques urbanes que el Ministeri de Defensa vol subhastar. L'anunci ha originat una gran polèmica política, al denunciar el PSOE la venda de terreny públic "al millor postor" per finançar la compra d'armament. Defensa nega aquest punt.

El cas és que mentre segueixen els tràmits per a la subhasta pública (a mà alçada) de diverses finques de Saragossa, Madrid i Valladolid, ahir ja no figurava en aquest llistat el vell aquarterament de Sants.

 

L'Ajuntament ja va sol.licitar el 14 de maig que la caserna del carrer de Roger 48-64 no fos subhastada. Ara, s'està pendent de la valoració dels terrenys. Defensa pretenia treure a subhasta la finca barcelonina, antic Parc d'Efectes i Comandància d'Obres, per 4.442.745 euros (739 milions de pessetes). Ricard Boix, director de gestió de l'ajuntament, i Miguel Ángel Jusdado, gerent d'Infraestructures de Defensa, porten el pes de les converses.

EL CAS DE SANT ANDREU
Jusdado, que va prendre possessió al maig, va desencallar el conflicte entre el Govern, la Generalitat i l'ajuntament sobre les dues casernes de Sant Andreu, de 90.000 metres quadrats, que no sortiran a subhasta. L'ajuntament en vol comprar una per fer-hi equipaments, mentre que el Consorci de la Zona Franca ha mostrat el seu interès per l'altra per edificar-hi vivendes.

 


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici