ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

Més de 100 immigrants ja tenen advocat d’ofici per al judici -
El Periódico 11/07/03

- Més d’un centenar de les 498 persones que ocupen les caser-nes ja tenen advocat d’ofici per anar al judici per desnonament promogut pel Ministeri de Defensa, i un centenar més ja han fet la seva petició.

La vista se celebrarà eldia 21 d’aquest mes al Jutjat de Primera Instància número 37 de Barcelona, que ha remès a les ca-sernes una citació genèrica «als ocupants».

 

 

- Joan Carrera, coordinador del torn d’ofici del Col·legi d’Advo-cats, va assegurar que no hi haurà cap problema perquè totes les persones que ho sol·licitin puguin tenir un advocat d’ofici gratuït. El coordinador del servei va asse-nyalar que a les persones immi-grants que no tenen documenta-ció també se’ls podrà assignar un lletrat.

- Per disposar d’aquest servei gratuït de justícia s’ha d’acreditar tenir ingressos inferiors al doble del salari mínim interprofessional, encara que també es tenen en compte altres circumstàncies, com les càrregues familiars.


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici