ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

Més de 400 ocupants de les casernes aniran al judici - Jordi Corachàn
El Periódico 09/07/03


OPOSICIÓ AL DESNONAMENT

Un total de 400 immigrants de les casernes de Sant Andreu aniran al judici per desnonament assenyalat per al pròxim dia 21, segons va informar ahir Papers per a Tots. L'entitat, que l'Administració refusa considerar representativa, ha contractat l'advocat Jaume Asens, defensor en altres causes de grups okupes i antisistema.

Asens ha sol.licitat al Jutjat de Primera Instància número 34 de Barcelona que ampliï la llista de persones demandades. Segons Papers per a Tots, el jutjat té previst citar només 150 persones, ja que la llista va ser elaborada fa un any. Avui, els ocupants ronden els 550.

La citada entitat sosté que més de 400 immigrants i okupes han mostrat la intenció d'oposar-se a la demanda promoguda pel Ministeri de Defensa, propietari dels dos recintes militars del passeig de Torras i Bages, de 90.000 metres quadrats. Volen ser inclosos com a "part demandada" i han confiat la defensa a Asens, encara que alguns hi aniran amb advocat d'ofici.

 

 

PRESSIÓ POLICIAL
Després de la celebració d'una assemblea, els habitants de les casernes van difondre una nota en què denuncien la pressió que exerceix l'Administració amb l'enderrocament de 20 metres de mur, l'entrada d'excavadores i el fort control exercit per la policia sobre les persones que entren i surten de les casernes. "No volen expulsar les rates sinó les persones", va assenyalar Enrique Mosquera, de Papers per a Tots.

La posició dels immigrants no és homogènia, com correspon a les 30 nacionalitats que conviuen a les casernes. També hi ha un grup opositor a Papers per a Tots, que denuncia que aquesta entitat està portant els immigrants a un carreró sense sortida. "No hi haurà papers per a tots i ells ho saben", va assenyalar una immigrant dominicana. I va afegir: "És indigne que juguin amb els sentiments i les necessitats de gent desesperada".


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici