ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

Els ocupants de les casernes van als tribunals per evitar-ne la demolició - Carme Muñoz
El Periódico 06/07/03


• Presentaran un recurs davant el Tribunal Superior de Madrid amb l'objectiu que freni les obres
• Papers per a Tots elabora un cens dels residents per comparèixer en un judici el dia 21 de juliol


Els ocupants de les antigues casernes de l'Exèrcit a Sant Andreu faran aquesta setmana un altre pas per paralitzar l'enderrocament parcial del recinte. Enrique Mosquera, coordinador de l'ONG Papers per a Tots, que no és reconeguda per les administracions, va anunciar ahir que presentaran un interdicte davant el Tribunal Superior de Justícia de Madrid per frenar el pla de Defensa.

Membres de l'ONG, que ahir va organitzar una festa reivindicativa a les antigues casernes, van aprofitar la jornada per elaborar un cens de les persones residents a les casernes. El llistat servirà perquè puguin estar representats al judici de desnonament per precarietat que se celebrarà el dia 21 de juliol al Jutjat de Primera Instància número 37 de Barcelona.

Mentrestant, les administracions --Generalitat, Govern central i ajuntament-- han arribat a un acord perquè es porti a terme un desallotjament gradual i pacífic de les dependències militars.

187 ENTREVISTES
La Generalitat va encarregar a la Creu Roja l'atenció als immigrants sense documentació que hi ha a les casernes. L'organització ja ha realitzat un total de 187 entrevistes. Una quinzena han pogut abandonar les casernes.

 

 

Els serveis socials de l'Ajuntament de Barcelona s'encarregaran d'atendre les persones sense llar i els okupes que també habiten a les casernes juntament amb els immigrants indocumentats. El consistori ha donat aixopluc fora de les casernes a una sèrie de famílies gitanes procedents de Romania i Bulgària davant el perill que representava per als seus fills el procés de desratització de les casernes, que finalitzarà la setmana que ve.

Dijous passat, els serveis municipals van entrar als recintes militars per començar les tasques de desratització. Van col.locar verí per a les rates dins de les casernes i a les clavegueres dels voltants. Els productes tòxics que s'utilitzen per desratitzar actuen per acumulació, és a dir que els animals moren a mesura que van menjant aquest verí i l'acumulen al cos.


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici