ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

Les administracions proposen el desallotjament gradual de les casernes - Jordi Corachàn
El Periódico 05/07/03


NOU PAS PER A LA SOLUCIÓ DEL CONFLICTE DE SANT ANDREU
• Sindicats i ONG recolzaran el pla si hi ha mesures socials


El procés de desallotjament de les casernes serà pacífic, ordenat, gradual i coordinat". Valentí Sayas, director general de Serveis Comunitaris del Departament de Benestar Social, ho tenia molt clar després de la reunió que les tres administracions --Generalitat, Govern i ajuntament-- van celebrar ahir amb ONG i sindicats, a la seu de la regidoria de districte de Sant Andreu.

Les organitzacions participants van donar suport, amb matisos, al pla dissenyat per les tres administracions, a canvi de "polítiques socials contundents" amb els 600 ocupants dels dos antics recintes militars. En aquest context s'emmarca l'actuació de Càritas, que a partir d'avui recolzarà la Creu Roja en les tasques de reallotjament i atenció personal als immigrants.

 

 

ALTERNATIVES CCOO
va criticar amb duresa l'actitud del Govern central en l'any i mig d'ocupació, perquè es tracta de dues finques propietat del Ministeri de Defensa, i per la política d'estrangeria. El sindicat va condicionar el seu suport a la recerca d'una alternativa d'allotjament per als ocupants de les casernes.

Sayas, igual que els altres representants de l'Administració, es va mostrar d'acord amb aquestes peticions, però va precisar que "els immigrants de Sant Andreu, pel fet d'estar en unes casernes militars, no tenen més drets que els altres". Per això, va afegir, no se'ls concediran permisos de treball. Sayas va informar que han rebutjat la representació "que s'atorga" Papers per a Tots en el conflicte.


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici