ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

Negociacions per buscar el consens sobre les casernes - Jordi Corachàn


• L'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i el Govern central han començat una tanda d'entrevistes amb partits polítics, sindicats, associacions de veïns i comerciants, immigrants, ONG i altres entitats...


L'Ajuntament de Barcelona, la Generalitat i el Govern central han començat una tanda d'entrevistes amb partits polítics, sindicats, associacions de veïns i comerciants, immigrants, ONG i altres entitats per mirar de trobar el consens social en el conflicte de les casernes de Sant Andreu.

Les tres administracions intenten aconseguir la comprensió de totes les parts afectades abans d'iniciar els treballs de neteja i sanejament dels dos antics recintes militars, avui ocupats per 600 persones. Les administracions justifiquen el retard de dues setmanes per la complexitat de l'operació, que preveu ensorrar algunes naus i el mur perimetral.

 

 

Els immigrants exigeixen papers per abandonar les finques, i els veïns, l'ensorrament i la construcció d'equipaments. Mentrestant, una jutge estudia la demanda de desnonament del Ministeri de Defensa. La demora ha fet més profundes les diferències entre veïns de Sant Andreu. Es tracta d'evitar, a més, postures d'intolerància respecte als immigrants, segons fonts oficials.

DESRATITZACIÓ
En aquesta línia s'emmarca la reunió que ahir a la nit van celebrar representants de les tres administracions implicades amb els veïns. Durant la trobada es va informar dels treballs de desratització i desinsectació del recinte i les clavegueres, que van començar ahir.
Els representants dels 600 ocupants de les casernes s'entrevistaran demà amb el tinent d'alcalde José Ignacio Cuervo.


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici