ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
manifestos i
opinions

Dona, tens tota la raˇ per˛................ - Altra gent del barri
Fòrum STAP 02/04/03
Que se'ns estÓn colant per la porta del darrera amb aix˛ dels quarter militars,

Que se'ns estÓn colant per la porta del darrera amb aix˛ dels quarter militars, grupets de fatxes fastigosos que volen manipular la gent del barri per buscar mÚs confrontaciˇ amb els immigrants il.legals que no pas solucions racionals als problemes? Segur, jo els conec perfectament i se de que pal van (extrema dreta puta i dura,) i et dirÚ mÚs, ja han vingut al barri subnormals de la Plataforma x Catalunya (Anglada i els seus analfabets) i no m'estranyaria ni gens ni mica que vulguesin treure partit del malestar del barri. Que no tingin alg˙ dintre de la plataforma ve´nal o de la gent del barri o dels comerciants per fer-nos tragar. Per˛ el poble de Sant Andreu no Ús tonto i simplement, com andreuenc de tota la vida et dic que NO PASSARAN!

Que l'Associaciˇ de Ve´ns sempre ha actuat com diu el Sr.Joaquim Soler Guillem, "el tot poderˇs", sota els principis de justicia social, solucions per tothom i i amb tota la bona fe? Segur,ni ho dubto, per˛ encara al dia d'avuÝ no s'ha enterat aquest "tot poderˇs" que la van cagar agreugant, que no pas creant (ja que tota persona minimament informada sap que els quarters militars sˇn fru´t dels interessos econ˛mics i polÝtics en joc amb "unes dosis" de problemes legals)els problemes que ens venien a sobre al barri. Per˛ sembla ser que ja veuen la llum, que definitivament estaran.

 

Que amb el bon nom que dona disfresar-se sota els conceptes de bons ve´ns, gent del barri, comerciants humils, etc, hi han centenar de persones amb problemes de por e inseguretat que necessiten que se'ls arregli la cosa i poca cosa mÚs. Segur, estem al segle XXI i no pensis que quan acabi tot aix˛ de la inseguretat ciutadana, que ens tÚ agobiats a tots, sortirÓ NING┌ al carrer per defensar res. Et dirÚ mÚs, segons com, si es poden aprofitar els quarters militars per aparcar cotxes, alguns d'aquest bons ve´ns i comerciants penssaran que millor aix˛ que no pas un colegi.

Que els Sant Andreu va malament i no tenen socis? Que esperaves, amb el Canal + "apaga i vamonos". Que la gent del barri gasti diners i temps per "arropar" al seu equip de tota la vida? Aix˛ Ús una falacia. Ara no "es porta" aix˛, millor es pagar-se un cubata i anar al bar d'abaix de casa i merar-se amb entusiasme una Barša-Madrid. Ho sento per˛ jo el primer.

En definitiva, no t'empipis que no arregles res, tu continua fent barri amb el teu equip de futbol i la teva associacݡ de ve´ns que sempre es cosa bona, que tens tota la raˇ, potser qui tÚ boca s'equivoca, sempre hi cap aquesta possibilitat ┐no?, per˛ si no es fa barri malament anem tots, el bon vecindari, els primers de tots.


difondrem en aquesta web totes les Opinions que ens arribin al Fòrum o per correu-e
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici