ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
de les Entitats de STAP
dissabte 14 de juny 2003... PAREM SANT ANDREU ... de les 7 a les 7 i 10 minuts de la tarda (de 19.00 a 19.10 h.)
Les Entitats de Sant Andreu de Palomar

Denunciem,

Que la situació actual de les casernes ha estat provocada per la deixadesa del propietari, en aquest cas el Ministeri de Defensa, que ha abandonat i ha volgut especular amb els terrenys.

Que el Govern amb la seva llei d'estrangeria, força a situacions de precarietat i neguit.

L'error de fer manifestacions davant de les casernes o de la seu del Districte i de boicotejar actes cívics, com es va fer amb els Tres Tombs, ja que on s'haurien de portar les protestes és al responsable de la situació, en aquest cas la delegació del govern.

Les accions incíviques, coercitives i violentes que estan patint veïns, comerciants i entitats del Barri per part de persones que volen treure profit de la situació generada.

Exigim,

La solució immediata i real d'aquesta situació, que comporta un ambient d'inseguretat i un problema de xenofòbia.

La reubicació de les persones sota la tutela de les institucions socials, tal i com es va proposar en el seu moment per part de les administracions autonòmica i local i tal com està intentant fer Creu Roja, sense que això s'utilitzi per endarrerir ni un sol dia l'enderrocament de les casernes.

La creació d'una comissió de seguiment que garanteixi que la solució sigui ràpida, digna i humanitària.

Que es resolguin amb urgència tots els punts anteriors, que s'enderroquin la totalitat dels edificis i que els terrenys passin a ser de propietat municipal per construir-hi equipaments.

Sant Andreu de Palomar, juny de 2003

 

Per adherir-vos a aquest manifest podeu anar a qualsevol Associació de Veïns o de Comerciants de Sant Andreu.
WEB STAP, la Web de Sant Andreu de Palomar, s'adhereix a aquest manifest
difondrem en aquesta web tots els Manifestos que ens arribin o a que poguem accedir
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici