ubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAPubicació de STAPWEB STAP - Pàgina IniciSTAP Superfície ComercialMenjar i Beure a STAPLa Salut a STAPles Comunicacions a STAPLa Història de STAPLes Entitats de STAPLa Cultura i l'Esport a STAPels Andreuencsper què la WEB STAP
de l'A.VV. de Sant Andreu de Palomar
Estat de la qüestió
Referent a la situació actual l'A.VV. només vol reflectir que s'està avançant en el tema. Finalment s'ha aconseguit que les administracions vinguin a Sant Andreu i no a la inversa com fins ara. Un dels objectius era minvar la tensió social i s'ha aconseguit en bona mesura pel que es continuarà treballant en aquesta línia.

MANIFEST SOBRE EL TEMA DE LES CASERNES

DENUNCIEM,

Que la situació actual de les casernes ha estat provocada per la deixadesa del propietari, en aquest cas el Ministeri de Defensa, que ha abandonat i ha volgut especular amb els terrenys.

Que el Govern amb la seva Llei d'Estrangeria, força a situacions de precarietat i neguit entre veïns.

L'error de fer manifestacions davant de les casernes o de la seu del Districte i de boicotejar actes cívics, com es va fer amb els Tres Tombs, ja que on s'haurien de portar les protestes és al responsable de la situació, en aquest cas la Delegació del Govern.

Les accions incíviques, coercitives i violentes que estan patint veïns, comerciants i entitats del Barri per part de persones que volen treure profit de la situació generada.


EXIGIM,

La solució immediata i real d'aquesta situació, que comporta un ambient d'inseguretat i un problema de xenofòbia.

La reubicació de les persones amb un estudi personalitzat de cada situació, tal i com es va proposar en el seu moment per part de les administracions autonòmica i local i tal com està intentant fer Creu Roja.

La creació d'una comissió de seguiment que garanteixi que la solució sigui ràpida, digna i humanitària.

Que es resolguin amb urgència tots els punts anteirors, que s'enderroquin la totalitat dels edificis i que els terrenys passin a ser de propietat municipal per construir-hi equipaments.


difondrem en aquesta web tots els Manifestos que ens arribin o a que poguem accedir
sempre que no postulin per accions o postures xenòfobes, racistes, violentes o feixistes

webstap@sant-andreu.com
Fòrum STAP
WEB STAP pàgina d'inici