WEB

STAP

  Passat l’estiu del ‘97 vaig decidir posar en pràctica els pocs coneixements que tenia sobre Internet, tot iniciant una pàgina dedicada al meu poble, a Sant Andreu de Palomar.

De llavors ençà ha crescut i s’ha consolidat. És molt l’interès de la gent andreuenca pel seu poble. A hores d’ara anem camí dels tres milions de visites, i s’han visualitzat uns dotze milions de pàgines. Fa goig, oi?

Aquí al costat, a la dreta, hi ha una petita mostra de l’evolució del disseny (gràcies Joan, Albert, Víctor, David...) de la pàgina índex , des d’on pretenc que amb tres, màxim quatre, ‘clics’ el visitant pugui trobar el que desitja entre prop de sis mil enllaços, la majoria propis, en els diferents directoris d‘aquesta pàgina ‘enciclopèdica’.

No puc més que agrair, a tots els que l’heu consultat, la vostra amabilitat i interès, i també a tots els comerciants, entitats i col·lectius del poble que han cregut que era un bon mitjà per a difondre les seves activitats.

Potser algun dia em vegi amb cor d’actualitzar el sistema. Només mantenir-la amb l’actual dóna molta feina i no m’he atrevit, perquè ha d’estar ben fet i no confondre. A veure si pel primer cap-i-cua, els 11 anys, en sóc capaç.

Amb aquest calendari he pretès fer una petita commemoració dels 10 primers anys d’existència i, alhora, presentar per primera vegada un calendari autènticament andreuenc.


Gràcies, a tots, amics.Sant Andreu de Palomar novembre del 2007
 
Xavier Gómez Ribera
xagori

Calendari Andreuenc de l'any 2008
 


Tornar

per què la WEB STAPels AndreuencsLa Cultura i l'Esport a STAPLes Entitats de STAPLa Història de STAPles Comunicacions a STAPLa Salut a STAPMenjar i Beure a STAPSTAP Superfície ComercialWEB STAP - Pàgina Iniciubicació de STAP